Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Ma este igényes, kedves férfi meglátogathatna minket. Az adatlapunkon leírtakat figyelembe véve! Csak akkor írj, ha el is mersz jönni! Dél alföld, este 9 után.
Sziasztok ! Szekszárdi diszkrét párhoz házaspárhoz csatlakoznék a feleség dupla örömére választ privát várom.
Fiatal párt keresek hármas vagy cuckold szexre,csak nagy méretet kedvelő hölgytagú pár levelét várom!
Hali!
Április első pár napján keresek hellyel rendelkező párokat/hölgyeket!
Nagy vágyam egy milf aki imádja a fiatalokat!
22/178/63
Pest megye előny, de utazni is tudok.
Kezdő párokhoz is beszállnék akár csak watchingra, szopatásra is!
Április első pár napján keresek hellyel rendelkező párokat/hölgyeket!
Nagy vágyam egy milf aki imádja a fiatalokat!
22/178/63
Pest megye előny, de utazni is tudok.
Kezdő párokhoz is beszállnék akár csak watchingra, szopatásra is!
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Sziasztok,
Igényes párokkal ismerkednék hetero alapon adatlapom alapján. Utazni és fogadni is tudok.
Igényes párokkal ismerkednék hetero alapon adatlapom alapján. Utazni és fogadni is tudok.
Igényes ápolt 30-as pasiként, párhoz csatlakoznék! Diszkréció, és ápoltság fontos! A találka akár napközben is megoldható!
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Feleség dupla örömére keresünk férfit és szex találkára .
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok, bp. 57 ffi, bezsállnék párhoz, bármi lehet, bi vagy nem bi is, csak kukkolás, cuckold, vagy ami nektek bejön.... Ingább jövő hét, de írjatok priv, megbezséljük.
Szép napot!
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként értelmiségi párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok párként, hölgyet keresünk biszexuális beállítottságú 18-40 éves korig, normál vagy vékony testalkatú hölgy jelentkezését várjuk

Zala,Vas és Somogy megyékből keresek párt club látogatásra.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok ma vagy holnapra keresek lanyt vagy párt akivel jol szorakoznak egy par orat
30as fiu vagyok

Szia! Én ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 06:08

Törölt felhasználó (1532232)

Balatonon keresek férfiakat párokat ismerkedés szex