Párokhoz csatlakoznék,utazni tudok! Imádom a spermás,teleélvezett puncit,popsit tisztára nyalni! Érd kke
Titkos kapcsolatra keresek párt vagy hölgyet Szolnok és környéke
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok. Holnap este (03.28) párhoz csatlakoznék harmadiknak. Én egy diszkrèt, ápolt, igényes pasi vagyok. Utazni tudok, mobilis vagyok, reális távolság nem akadály. Várom kedves leveleteket. Szép napot.
Kecskemét +80 km körzetben keresek párt hetero alapon!
KÖZELEDIK A HÚSVÉT, ÉS MI BIZONY LOCSOLNÁNK
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Ma napközben ráérek, Győrben és a környéken keresem partnerem! Hölgyek és párok!
Élvezős estét mindenkinek

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Ápr 29.re keresünk egy megbízható férfit "édes"hármashoz.
Fontos! 40felett ne írj!!!Kép nélküli profiloknak nem válaszolunk.
Légy megbízható,diszkrét és ápolt!!!Mi is azok vagyunk.Ha van tapasztalatod előnyt jelent.Nekünk sajnos még nincs.
Minden megbeszélés kérdése nem zárkózunk el semmi elől.
Pápa környékén lesz helyünk tudj utazni!
Fontos! 40felett ne írj!!!Kép nélküli profiloknak nem válaszolunk.
Légy megbízható,diszkrét és ápolt!!!Mi is azok vagyunk.Ha van tapasztalatod előnyt jelent.Nekünk sajnos még nincs.
Minden megbeszélés kérdése nem zárkózunk el semmi elől.
Pápa környékén lesz helyünk tudj utazni!
sziasztok ki fogadna nyíregyháza vagy vonzás kőrében egy bi 40es srácot?
SZiasztok Csütörtöktől hellyel rendelkező intelligens ,potens partnert keresünk esti időtöltésre
Miskolcon párnak biztosítanék helyet cserébe nézni szeretném
Sziasztok!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!
Szép napot!
Holnap délután szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral Székesfehérvár környékén!

Szép napot!

Sziasztok!
Debrecen 100 km körzetében párhoz csatlakoznák ma estére!
Debrecen 100 km körzetében párhoz csatlakoznák ma estére!
Sziasztok a hétvégét Nyíregyházan töltjük cuckoldra keresünk keresünk, nagy méret elöny, ill fogadni tudjon. Köszönöm Kellemes hétvégét mindenkinek.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 03. 25. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 25. hétfő 19:51

Sziasztok.Holnap estére keresünk pasit 35-50éves korig. Akár hosszú távra is.Keress privátban.
Sziasztok ! Kedves, figyelmes, a többes szexben tapasztalt srác szeretne párhoz csatlakozni hosszú távra. Budapesten és Pest megyében. Kérlek olvassátok el a bemutatkozásomat.