Mai nap aktív férfit ,párt keresek egy kis játszadozásra kis masszázsra.Helyem van Kecskeméten de közelben utazni is tudok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok
Ha van egy egyedülálló hölgy vagy pár aki szeretné budapesten feldobni a hútvét hétfő estjét egy 28 éves sportos, igényes sráccal, keressetek üzenetben, szívesen tölteném az estém minőségi kerestek között egy jó fej párral vagy hölggyel, helyem van a belvárosban
Ha van egy egyedülálló hölgy vagy pár aki szeretné budapesten feldobni a hútvét hétfő estjét egy 28 éves sportos, igényes sráccal, keressetek üzenetben, szívesen tölteném az estém minőségi kerestek között egy jó fej párral vagy hölggyel, helyem van a belvárosban
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére de enyhe bi aktívba is benne vagyok! Szabolcs. Borsod megye
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány,és környékén ismerkednék,találkoznék,csatlakoznék párhoz a Nő örömére.HUSVÉT HÉTFŐ van-LOCSOLKODJUNK...!!!Kedves,figyelmes pasi vagyok...
Sziasztok!
Győrben hölgyet, hölgyeket locsolnék!
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, nagyobb méretű, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok
Győrben hölgyet, hölgyeket locsolnék!
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, nagyobb méretű, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,és környéke!
Zala -Vas megyében hölgyet masszíroznék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Hétfő reggeli randira keresnek lányokat, párokat, hetero alapokon. Én 183/80, sportos, borotvált, 42 éves pasi vagyok, képen látható cerkával.
T.
T.
Hello, ma este Gyöngyös és környékén, illetve Heves megyében párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran!
Viber van, utazni tudok, írjatok bátran!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok kedves párok! Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, igényes,35 éves pasi vagyok, kifejezetten vastag intimmel. Üzeneteket privátban várom. /Budapest, Zugló/
Sziasztok!
Ma esti mókához keresek párokat az adatlapom szerint.
Ma esti mókához keresek párokat az adatlapom szerint.