Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
nőt párt keresek baranyában lehetőleg
sziasztok párt keresek ausztriában
Sziasztok!
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Sziasztok!
Továbbra is keressük partnerünket ma estére..
Várjuk privát üzenetedet!
Továbbra is keressük partnerünket ma estére..
Várjuk privát üzenetedet!
helló
feleség barátnő hölgy extra meglepetése lennék akár most hétvégén is
feleség barátnő hölgy extra meglepetése lennék akár most hétvégén is
Én szívesen masszíroználak, ha gondolod írj nekem...
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 04. 05. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétvége folyamán párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Eger-Gödöllő- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös-Jászberény vonalon..
Ma este hellyel rendelkező két pasit keresek. Csak masszásra.
Budapesten párhoz csatlakoznék ma este, normális párt keresek jó szexre
Hello,
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Sziasztok!
Ma (péntek), holnap (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (péntek), holnap (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok.
Ma este volna esetleg hölgy vagy pár Dunaújváros és 50 km körzetébe, aki, akik egy diszkrét negyvenes pasival mernének találkozni? Lehetne egy, egy alkalmas találka is, de kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság is!
Helyem lenne, az utazás sem jelentene gondot!
Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mernek! Úgy is minden a találkakor dől el! Részleteket, feltételeket, játék szabájokat, beszéljük meg privátba! Mindig a nő feltételei a mérvadóak! Legyen mindenkinek nagyon kellemes tavaszi hétvégéje!
Ma este volna esetleg hölgy vagy pár Dunaújváros és 50 km körzetébe, aki, akik egy diszkrét negyvenes pasival mernének találkozni? Lehetne egy, egy alkalmas találka is, de kölcsönös szimpátia esetén tartós barátság is!
Helyem lenne, az utazás sem jelentene gondot!
Csak aki, akik komolyan gondolják, és találkozni is mernek! Úgy is minden a találkakor dől el! Részleteket, feltételeket, játék szabájokat, beszéljük meg privátba! Mindig a nő feltételei a mérvadóak! Legyen mindenkinek nagyon kellemes tavaszi hétvégéje!
Ma van pár aki szívesen venné egy férfi közeledését napközben Szegeden?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Pesten töltjük a hétvégét. Igényes, az adatlapunkon leírt paraméterekkel, szimpatikus pasival szívesen ismerkednénk. Kérjük figyelmesen olvasd el az adatlapunkat, és csak akkor jelentkezz, ha mindenben megfelelsz az elvárásainknak! Akár klubba is velünk tarthatsz szombat este, de más programban is benne vagyunk szimpátia esetén.