Jajj dehogynem
mikor?
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Párral ismerkednék Érden

Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!! Autós is !!
Írtam nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 08:44
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! 28-45 év közötti férfit keresünk, aki csatlakozna hozzánk, lehetőleg hosszabb tàvban gondolkozunk, hàzibaràt posztra!
Sziasztok! 28-45 év közötti férfit keresünk, aki csatlakozna hozzánk, lehetőleg hosszabb tàvban gondolkozunk, hàzibaràt posztra!
Üdv! Párral ismerkednék
enyhe bi is lehet

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Mi 2 pasi vagyunk
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na senki nem akar csatlakozni hozzánk?
Sziasztok
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést
csak ma éjjelre!!!
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést

Olyan párt vagy hölgyet keresek, akinek a délelőtti találkozó a jó és egy intelligens, ápolt pasit keres!
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Valamiért kétszer megy el az írt üzenetem, de szerintem semmi gond! Ő leírt egy véleményt, amire én válaszoltam. Oda volt írva "akinek nem indge" Mivel mi válogatunk kivel lépünk kapcsolatba, képet kérünk ami az első szűrő. A második az, hogy mennyire lehet értelmes, mert nem csak egy faszt keresünk. Hozzád hasonlóak szóba sem jöhetnek! Az a jó az ilyen írasokban, hogy akik vissza nézik a hozzá szólásokat az adott illetővel kapcsolatban, most mind láthatja kivel is akarna kapcsolatba lépni, ha téged választana.
További "jó" keresgélédt
További "jó" keresgélédt
Sziasztok!
Fiatal férfit keresünk harmadiknak. (Max 30 éves korig) Ma estére.
Ha van szabad helyed akkor az előnyt jelent.
Privátban írj, ha érdekel.
Fiatal férfit keresünk harmadiknak. (Max 30 éves korig) Ma estére.

Megpróbálkoznék egy autós találkával a mai estén. Ismerkednék egy számomra megfelelő személlyel . Lehet egymást keressük talán nem , ez majd kiderül kis ismerkedés után de az mindenképpen szükséges. Előnybe részesítem a fiatalabb fiúkat de a személyes adatlapomon megtalálhatóak bővebb információk. Nem biztos , hogy egyből válaszolok ezért elnézést. Aki ellenben nem tartozik bele a keresett feltételekbe annak sajnos nem válaszolok.
Sziasztok!
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Először nem jelent meg az üzenet, ezért ment ki 2x, bocsánatot szeretnék kérni tőled, hogy elkellett olvasnod ennyi betűt, gondolom fárasztó lehetett!
Véletlenül ment ki 2x, bocsánatot szeretnék kérni tőled, hogy elkellett olvasnod ennyi betűt, gondolom fárasztó lehetett!
Pedig akár mennyire nem tetszik, ha kép alapján valaki nem jön be, akkor minek bele kezdeni bármibe! Vannak olyanok akiknek a farkadról küldesz képet, az is elég, de ez az esetek elég kis százaléka. A nők java része, pláne, ha még igényes és ad magára, igen is megválogatja kivel áll szóba. A megnyilvánulasod alapján viszont szerintem aligha akad jelentkező aki akarna tőled bármit is!
Pedig akár mennyire nem tetszik, ha kép alapján valaki nem jön be, akkor minek bele kezdeni bármibe! Vannak olyanok akiknek a farkadról küldesz képet, az is elég, de ez az esetek elég kis százaléka. A nők java része, pláne, ha még igényes és ad magára, igen is megválogatja kivel áll szóba. A megnyilvánulasod alapján viszont szerintem aligha akad jelentkező aki akarna tőled bármit is!
(Ez egy válasz VasiBoy93 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 13:10

Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Lát egy képet,és már egyszerre eldönti hogy bizony nem! Mi alapján mégis? Vagy miért?? Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge.... UI: A negativ kommentek meg nem érdekelnek!!!