Sziasztok
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Én ráérek
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Spermás puncit nyalnék,párokhoz csatlakoznék!
Még mindig keresünk ma estére !
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 12:46

Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Párokhoz csatlakoznék! Mezőkövesd környéke!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Párokhoz csatlakoznék Veszprémben vagy környékén a héten délelőtt valamelyik nap! Akár csak nézőnek is!
Heteró,biszex pároknál nyalnám a hölgy,spermás punciját,testét!
Sziasztok.
Szívesen beszélnék 40- es párhoz q hölgy örömére 30 - as úrkènt.
Nagy cicik előnyben, cserébe nagy szerszám jár... Budapest. Pest megye
Szívesen beszélnék 40- es párhoz q hölgy örömére 30 - as úrkènt.
Nagy cicik előnyben, cserébe nagy szerszám jár... Budapest. Pest megye
Sziasztok. Jelentkeznék a feladatra.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 12:46

Sziasztok !
Sziasztok !
Sziasztok!
Mások által helyesnek vélt,24 éves fiú vagyok,szeretnék ismerkedni párokkal, szóló hölgyekkel is.Rugalmas a munkabeosztásom,így tudok alkalmazkodni. Leginkább Nyíregyháza és környékén ismerkednék,ha megvan a kellő szimpátia a találkozótól sem riadók vissza.
Várom az üzeneteket,további szép napot!
Mások által helyesnek vélt,24 éves fiú vagyok,szeretnék ismerkedni párokkal, szóló hölgyekkel is.Rugalmas a munkabeosztásom,így tudok alkalmazkodni. Leginkább Nyíregyháza és környékén ismerkednék,ha megvan a kellő szimpátia a találkozótól sem riadók vissza.
Várom az üzeneteket,további szép napot!

Kecskemét vagy a közelben van e pasi vagy pár aki hétvégén napközben tudna fogadni minket?
Komoly jelentkezőktöl várjuk privátban a leveleket...
Komoly jelentkezőktöl várjuk privátban a leveleket...
Cegléd kornyékén vagyok
Sziasztok nyitott vagyok..
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.