Ma este Hajdúszoboszlón várnánk egy helyes, ápolt intelligens srácot, főkènt a 28-45 korosztályból! Viber szüksèges lesz!
Sziasztok,
Szívesen ismerkednék párokkal, 25 éves budapesti 178 cm, átlagos-telt alkatú férfi vagyok. Klubban is szívesen ismerkedek, de ha megismertük egymást akár fogadni is tudlak.
Szívesen ismerkednék párokkal, 25 éves budapesti 178 cm, átlagos-telt alkatú férfi vagyok. Klubban is szívesen ismerkedek, de ha megismertük egymást akár fogadni is tudlak.
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék...nyitott vagyok képzett masszőr is...Békés megyei de utazok járom az országot!
Sziasztok.
Győrben hölgyet vagy párt fogadnék ma illetve holnapi nap. Igényes sportos pasi vagyok. Privátban írj kérlek
Győrben hölgyet vagy párt fogadnék ma illetve holnapi nap. Igényes sportos pasi vagyok. Privátban írj kérlek

Sziasztok! Ma délelőtt Győrben keresem partnerem! Jó méretű, potens férfi vagyok.
Sziasztok. Holnap Győr és Veszprém útvonalon párhoz csatlakoznák. Vagy a Balaton északi partján.
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes lakásban Gödöllőn.Közös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted! szép napot!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Holnap dèlután a debreceni Aquaticum textilmentes szaunájában leszünk ismerkedèsre nyitottan. Az estènk szabad, kölcsönös szimpátia esetén bárhogy alakulhat!
Izgalmas estét mindenkinek. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Ezért aki keres maguk, maga mellé férfit, vele szívesen ismerkednék a találkozás érdekében.
kezdetnek egy 3+1-es verziót mi is szívesen megélnénk, lehetőleg bi alapon,
(Ez egy válasz missbunny üzenetére (2023. 11. 07. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 20:36

Sziasztok!
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy szombati 7+1 -es akcióhoz.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy szombati 7+1 -es akcióhoz.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
ki szeret/tud nagyot spriccelni? farok masszázs orál vagy cumkontroll - ma BP-en? 13 ker?
sziasztok ma estér keresek párt vagy lányt nógrád és pest megye.mindenre nyitott vagyok amit szeretnétek.
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Sziasztok! Hétvégére pasit keresünk hármas hoz Tatabánya és környéken

Sziasztok.
30 - as úrként keresek érett párt Budapesten, Pest megyében.
Teltebb alkat előnyben. Viberem van. Akár pas fős kisebb buliban is szívesen részt veszek.
De házibarát feeling az elsődleges..
30 - as úrként keresek érett párt Budapesten, Pest megyében.
Teltebb alkat előnyben. Viberem van. Akár pas fős kisebb buliban is szívesen részt veszek.
De házibarát feeling az elsődleges..