Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Sziasztok.Párral ismerkednék holnap a Tisza tónál vagy csatlakoznék Heves megyében,Magas,izmos nagy méretű pasi vagyok,
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

OLVASD VÉGIG!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk! Akár már a héten is aktuális lehet bármelyik nap.
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk! Akár már a héten is aktuális lehet bármelyik nap.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok!
Hölgyekkel párokkal ismerkednék masszázsra, intim erotikus masszázsra Szegedről.
Okleveles masszőr vagyok.
Hölgyekkel párokkal ismerkednék masszázsra, intim erotikus masszázsra Szegedről.
Okleveles masszőr vagyok.
Feleséget vagy barátnőt kényeztetnék a párja előtt! Utazàs nem gond!
Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok, vastag farokkal!
Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok, vastag farokkal!
Sziasztok! Jövő héten hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
Sziasztok!hány órakkor lesz a buli és hogyan tudok jelentkezni?
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 10:52

Május 2.-án csütörtökön Budapesten pasi többes, de nem Gangbang bulit tartunk, kb 30-40 fővel , szóló hölgyek és párok örömére. Ám videós bemutatkozás szükséges, szűrt és kulturált társaságba. Rendszeresen is van lehetőség jönni
48 éves korig fogadnánk már csak szóló férfiakat.
Privátban küldjük a tudnivalókat.
Üdv Merci és Peti, Timi és Csanád.

Nagy intimű férfival ismerkednénk. A nagy az 20+
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok,
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Minden jóban benne vagyok!
Skype és Viber van, utazni tudok!
Sziasztok,
Május 2.-án csütörtökön Budapesten pasi többes, de nem Gangbang bulit tartunk, kb 30-40 fővel , szóló hölgyek és párok örömére. Ám videós bemutatkozás szükséges, szűrt és kulturált társaságba. Rendszeresen is van lehetőség jönni

Hello !
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Üdv mindenkinek!
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok
30 eves srac vagyok leginkabb parokkal ismerkednek de semmit se zarok ki elegge nyitott vagyok szoval ha gondolod irj
30 eves srac vagyok leginkabb parokkal ismerkednek de semmit se zarok ki elegge nyitott vagyok szoval ha gondolod irj

Sziasztok pasit keresünk aki szívesen videozna minket szeretkezés közben beszálni nem lehet és 30 év alatti korú legyen.
Sziasztok pasit keresünk aki szívesen videozna minket szeretkezés közben beszálni nem lehet és 30 év alatti korú legyen.
Ha esetleg valamikor Pesten jártok, és eltöltenétek egy estét/délutánt, lennének ötleteim
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 12:27

OLVASD VÉGIG!