Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Szivesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 22. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 08:36
Törölt felhasználó (4294812)

Férfivel ismerkednénk feleség többes örömére .....
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte kényeztetik a kedveset ! Hely kellene utazni tudnek !
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Az mindìg van, mindenhol is, mindenre is
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 05. 22. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Pest Déli részén kora délután 1:30 környékén pár vagy hölgy akik találkozni is mernének egy negyvenes pasival? Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Pest Déli részén kora délután 1:30 környékén pár vagy hölgy akik találkozni is mernének egy negyvenes pasival? Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
igen
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 05. 22. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ffi?
Szabad a kegli egész reggelig sajnos átlagos
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2024. 05. 22. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs vagy amit szeretnétek! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke.
Ma délben csatlakozna hozánk nagyob méretü fgi
Lenne jelentkező aki strapont szereti velem együtt
Jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 22. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 22. szerda 08:36
Törölt felhasználó (4294812)

Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van némi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok. Ma este csatlakoznék párhoz! Akár lájtosabb dolgokra is! 23/f
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok,adatlapom alapján keresek egy kedves,izgalmas párt!