Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szia te kedves pár. Aki szívesen befogadná az ágyába egy igényes pasit. Igaz nem vagyok független de ez ís jó ok arra hogy veletek legyek. Maszsàzs ra is ha másra nem. Elhanyagolt férj vagyok. A jó fiú hoppon marad?
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Lenne olyan pár aki akar tapasztalatlan és keres egy hellyel rendelkező Nyíregyi 48 éves férfit ???
Sziasztok !
Most szombaton-vasárnap Ráckevén vagyunk a wellness részleg külső medencéjében, a tepidáriumban vagy a hátsó termál medencéknél. Nem vagyunk semmi jó vagy rossz elrontója.))
Most szombaton-vasárnap Ráckevén vagyunk a wellness részleg külső medencéjében, a tepidáriumban vagy a hátsó termál medencéknél. Nem vagyunk semmi jó vagy rossz elrontója.))

Sziasztok! Szívesen találkoznék ma este egy párral, fogadni illetve utazni is tudok!
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok, két negyvenes pasi szívesen csatlakozna párokhoz a hölgy örömére akár már ma este is. Lehetöleg Pest megye. Írj privit ne legyél irigy, oszd meg velünk ma este az asszonyt

Ápolt méretes normális férfi vagyok kedves párt keresek akik kedvelik ezt a közös örömszerzési formát,ápoltak,diszkrétek,és akarják is a közös szexet. Adatlapom és képeim vannak fent. Diszkréció adott és elvárt! Írjatok köszönöm!
Sziasztok! Budapesten hölgy vagy pár aki keresne fiatal sportos pasit a vasárnap során? Írjatok aztán a részlezeket mehbeszéljük
Sziasztok! Párokhoz cucckold orál kalandra nagyon szívesen beszállnék. Nem egy ingyen cumi a vágyam , hanem engem kimondottan a helyzet izgat. A hölgy a párja előtt orálisan kényeztetne engem. A részleteket természetesen megbeszélnénk ,hogy kívánja a pár. Számomra izgalmas ha egy hölgy ilyet csinál és nagyon vonzónak találom.
Budapesten ma kalandoznék párral, hely van, de menni is tudok, vagy szabadban is érdekel.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ápolt méretes normális férfi vagyok kedves párt keresek akik kedvelik ezt a közös örömszerzési formát,ápoltak,diszkrétek,és akarják is a közös szexet. Adatlapom és képeim vannak fent. Diszkréció adott és elvárt! Írjatok köszönöm!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Sziasztok,
Budapesten vagy környékén ma este párokat kukkolnék és/vagy csatlakoznék.
Utazni tudok, Viber, Skype, Google Chat van. Írjatok bátran. Kor és alkat nem számít, egyedül az élvezet, amit megélünk!
Budapesten vagy környékén ma este párokat kukkolnék és/vagy csatlakoznék.
Utazni tudok, Viber, Skype, Google Chat van. Írjatok bátran. Kor és alkat nem számít, egyedül az élvezet, amit megélünk!