Sziasztok !
Most szombaton-vasárnap Ráckevén vagyunk a wellness részleg külső medencéjében, a tepidáriumban vagy a hátsó termál medencéknél. Nem vagyunk semmi jó vagy rossz elrontója.))
Most szombaton-vasárnap Ráckevén vagyunk a wellness részleg külső medencéjében, a tepidáriumban vagy a hátsó termál medencéknél. Nem vagyunk semmi jó vagy rossz elrontója.))

Sziasztok! Lenne olyan pár aki akar tapasztalatlan és keres egy hellyel rendelkező Nyíregyi 48 éves férfit ???
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szia te kedves pár. Aki szívesen befogadná az ágyába egy igényes pasit. Igaz nem vagyok független de ez ís jó ok arra hogy veletek legyek. Maszsàzs ra is ha másra nem. Elhanyagolt férj vagyok. A jó fiú hoppon marad?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. 30 év körüli férfiként keresek házaspárt. Házibarát lennék heteró alapon. Privátban ismerkednék, adok telefonszámot is.
Budapest, Pest megye,.
Nagy keblek a fétisem.
Budapest, Pest megye,.
Nagy keblek a fétisem.
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni pasival borsodban. Fotó előnyt jelent! Sok sikert mindenkinek.
Hetero alapon párokkal ismerkedem, cuckold.... Helyen van, utazni tudok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Legközelebb szóljatok
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 00:20

Sziasztok! Most harmadiknak keresünk férfit max 40 èves korig vecsés
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék
Esztergom és környékén keresek párt lányt kis hancúrra.akàr szex nélkül is érdekel.
Sziasztok. Közelünkből keresünk fiatal pasit ma estére
Miskolci vagyok irj ram
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 25. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 20:33
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni pasival borsodban. Fotó előnyt jelent! Sok sikert mindenkinek.
Irj legyzi
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2024. 05. 24. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
45 éves, sportos férfi.
Kellemes méret.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
45 éves, sportos férfi.
Kellemes méret.