Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Kecelen!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Kecelen!
Budapesten ma pár? Hely ok, de utazni is tudok, valamint szabadban is szívesen csinálom.

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Győr.
Sziasztok
Miskolcon páromat felszedhetné egy nagy vastag farku srác aki titokban megbaszná többször is egy héten
Miskolcon páromat felszedhetné egy nagy vastag farku srác aki titokban megbaszná többször is egy héten
Ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon csak olyan irjon aki ennek megfelel es nem kamus
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!Határozott párral ismerkednék Egerben Cuttler by allure wellnes részlegén ahol a hölgytag szeret egy méretes szerszámmal játszani.Magas izmos ápolt pasi vagyok.Szaunázás,fürdőzés erotika.
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS PÁR
Veszprém megye és környéke…
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS PÁR

Veszprém megye és környéke…
Moto
Sziasztok!
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
43 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal egybekötve persze! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Sziasztok. Ma ejjszakára pasit fogadnánk a hölgy örömére adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon.... Idosebb korosztaly ne köszi
Miskolcon most nálam? Párok lennék harmadik
Sziasztok!
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Csatlakoznék egy párhoz az adatlapom szerint kizárólag a hölgy örömére. (Hármas, cuckold), illetve solo hölggyel is szívesen ismerkedem.
Minden korosztály érdekes lehet számomra.
Megbízható, igényes, tisztelettudó és kulturált vagyok.
Hosszútávban gondolkodok. Diszkrétció fontos.
Képek és videó az adatlapomon. Köszönöm, ha benézel. Keress/etek meg bátran. Válaszolni fogok.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ///…….—-
Szeretnék kiprobalni extra méretet,ha magadra ismersz írj és meglátogatunk párommal.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Ígényes párral vagy hölggyel ismerkednék!!