Sziasztok!
Miskolc és környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
180cm ,95 kg sportos testalkat.
Kellemes méret.
Miskolc és környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
180cm ,95 kg sportos testalkat.
Kellemes méret.
Hölgyet vagy párt keresek!!
Holnapi találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Most szombat esti találkozóval keresek párt vagy lànyt Egerben!
Hogy olvasta volna el? Hát még a saját adatlapjával sincs tisztában, nemhogy másokéra rákattintani...
A szövege szerint 28 éves, az adatsoron meg 32. És mivel 9 éves az adatlap, még csak azt sem mondhatja, hogy regisztrációkor írta meg a szöveget és azóta nem nézett fel átírni... Pedig úgy csak egy lusta alak lenne, aki ugyan hendikepről indítja magát, de aztán még ledumálhat bármilyen bugyit. Így viszont még arra is alkalmatlan, hogy a saját kamuját ne buktassa le azonnal egy lényegében üres adatlapon.
Szerinted?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 06. 04. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 07:51
A szövege szerint 28 éves, az adatsoron meg 32. És mivel 9 éves az adatlap, még csak azt sem mondhatja, hogy regisztrációkor írta meg a szöveget és azóta nem nézett fel átírni... Pedig úgy csak egy lusta alak lenne, aki ugyan hendikepről indítja magát, de aztán még ledumálhat bármilyen bugyit. Így viszont még arra is alkalmatlan, hogy a saját kamuját ne buktassa le azonnal egy lényegében üres adatlapon.
Szerinted?

Elolvastad hogy mit és mikor keresnek vagy jelentkezel mindenkinek hogy mikir tudsz lelépni az asszonytól?

Sziasztok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Sziasztok .
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Sziasztok.
Ismerkedni szeretnék hölggyel, vagy párral, Szalkszenmáron, Dunaújváros környékén. Kölcsönös szimpátia esetén találka helyem is lenne. Nem egy alkalomra gondolok.
Ismerkedni szeretnék hölggyel, vagy párral, Szalkszenmáron, Dunaújváros környékén. Kölcsönös szimpátia esetén találka helyem is lenne. Nem egy alkalomra gondolok.
??
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 06. 04. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 07:51

Elolvastad hogy mit és mikor keresnek vagy jelentkezel mindenkinek hogy mikir tudsz lelépni az asszonytól?

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2024. 06. 04. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére potens jó méretű pasit keresünk. Veszprém megye utazni tudj.
Sziasztok. Most délelőtt?
(Ez egy válasz playwife üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 17:10

Debrecenben lakó, vagy ide utazni tudó pasit keresünk 30 éves kortól.
Hármashoz , közös bulihoz stb.
Meglévő hármasunkhoz keresünk hetero, nem dohányzó férfit 45 éves korig. Nem levelezni szeretnénk, de nem minden áron
Privàtba keress
Privàtba keress
Debrecenben lakó, vagy ide utazni tudó pasit keresünk 30 éves kortól.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Pécsen párhoz becsatlakoznék hetero alapon harmadiknak a hölgy örömére! Kérdésekre szívesen válaszolok!