Sziasztok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok .
Ápolt ,intelligens férfiként keresek hölgyet ,házaspárt.
Olvassátok adatlapom,nézzetek meg.
Norbi
Ápolt ,intelligens férfiként keresek hölgyet ,házaspárt.
Olvassátok adatlapom,nézzetek meg.
Norbi
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ////—//////——//////
Szívesen csatlakoznék egy igényes párhoz hetero alapon! Utazni is tudok, de vendégül is tudlak Titeket látni otthonomban, első sorban Budapesten és környékén.

A te feleséged kell megbaszni ??
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2024. 06. 07. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 15:39

Olyan pasit keresek aki szívesen szét dugja egy házi nyuszi feleséget mint egy utolsó ribancot a férje előtt és ez izgatja. Nagyobb, 18+ intim feltétel
Szeretnèk ismerkedni veletek madmax
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 14:11
Törölt felhasználó (4661084)

Hello! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival. Lehetőleg a közelben keresünk csak. Fotó előnyt jelent! Sok sikert mindenkinek.
En is Borsodi pasi vagyok autoval rendelkezem
(Ez egy válasz enjoy_boy üzenetére (2024. 06. 07. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
59 éves pár keres pasit!
T.bánya, Székesfehérvár környékén!
Sziasztok
Szívesen kiverem nektek (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 17:35
Szívesen kiverem nektek (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4728732)
VIP

Sziasztok,
sportos 40espar keres potens sportos meretes sracok a kozeli oravan... Helyed legyen jeLigere. Budapesten, 9.,11., 12., 7.,6.,5 keruletben
sportos 40espar keres potens sportos meretes sracok a kozeli oravan... Helyed legyen jeLigere. Budapesten, 9.,11., 12., 7.,6.,5 keruletben
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok,
Sziasztok!Változott a terv.Ma este párral ismerkednék Demjénben.Magas,izmos pasi.Fürdőzés,erotika.
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Olyan pasit keresek aki szívesen szét dugja egy házi nyuszi feleséget mint egy utolsó ribancot a férje előtt és ez izgatja. Nagyobb, 18+ intim feltétel
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Írtam privàtba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 07. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 14:11
Törölt felhasználó (4661084)

Hello! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival. Lehetőleg a közelben keresünk csak. Fotó előnyt jelent! Sok sikert mindenkinek.
Írtam nektek.
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 14:16

Sziasztok!
Holnap estére keresünk helyes pasit harmadiknak,a
Hölgy örömére
Vastag metélt intím előnyt élvez
Holnap estére keresünk helyes pasit harmadiknak,a
Hölgy örömére

Vastag metélt intím előnyt élvez

Írtam privátban.
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 01:52

Sziasztok!
(Pèntekre) ma este 7-orára keresnènk egy pasit aki benne lenne Csepel Dunapart/erdő azaz szabadtèri hármashoz !
kikötès: 35 èv alatti legyèl !
Skype , viber van! Fixen keresünk , kèrlek akkor írj ha ezek okèsak^ auto is van ha el kell menni èrted
illetve webcam ha szüksèges !
Párok is irhatnak
)

Skype , viber van! Fixen keresünk , kèrlek akkor írj ha ezek okèsak^ auto is van ha el kell menni èrted

Párok is irhatnak