Sziasztok!
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok. Siofok es kornyken keresnek ma kalandozasi lehetoseget!

Kíváncsi hetero pasi,csatlakozna bi párhoz!
Sziasztok!Vasárnap hétfőn párral ismerkednék Pécs környékén.Magas izmos pasi vagyok nagy intimmel.
Sziasztok!Ma napközben párhoz csatlakoznak a hölgy örömére
Szép napot, ma estére keresek BP-i hölgyet párt, lenne kedved kedvetek ismerkedni?
Sziasztok. Olvassátok adatlapom.
Feleség dupla örömére keresünk férfit .
Sziasztok párt keresek a mai napra, alkalmi vagy hosszabb távra!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Én már úton Gárdonyba a Nudista strandra! Párokal szívesen ismerkednék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!?!((((((((//////
Sziasztok!
Július első felèben ( 5-12 ) Bulgária Sunny beach-en leszünk. Van- e olyan kedves, intelligens, helyes srác, akivel ismerkedhetnènk a nyaralás alatt az adott helyen?
Hajdúszoboszlói párkènt, itt nyaraló, helyes ápolt fèrfi megkeresèsèt is szívesen fogadjuk a nyár folyamán!
Július első felèben ( 5-12 ) Bulgária Sunny beach-en leszünk. Van- e olyan kedves, intelligens, helyes srác, akivel ismerkedhetnènk a nyaralás alatt az adott helyen?
Hajdúszoboszlói párkènt, itt nyaraló, helyes ápolt fèrfi megkeresèsèt is szívesen fogadjuk a nyár folyamán!
Keresem azt a fiatal vagy érettebb párost ahol a női tag imádja az átlagnál intenzívebb többlövetű mocskosul duzzadó kemény faszt mint egy érzéki telhetetlen kis ribanc miközben szexistennőként tisztelik és "szolgálják" a férfiak az orgazmusait, vágyait... Aki minél többet kap, annál lucskosabb a forró puncikája. Imádja a gecit és egy számára vonzó szép kemény fasz látványától is lucskos a puncikája. Inkább szereti érezni egész éjjel lüktető férfi erőt mint az 1-2 órás töcsköléseket.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Komolytalanok akik csak írogatnak meg emailben kéregetnek képet, kíméljenek.
Szexi rucik, szerepjáték, perverz fantáziadús szex, érzéki szeretkezések amik gátlástalan érzéki baszásokba fulladnak ki és kezdődik újra.
Helyem van de utazni is tudok, van autóm.
Komolytalanok akik csak írogatnak meg emailben kéregetnek képet, kíméljenek.
Sziasztok!
Olyan pasit keresek,akivel a partnerem előtt szexelhetek. Ő végignézi,ahogy élvezel engem. Egy alkalom,két hét múlva,Veszprém és Balatonfüred közt. Intelligens,igényes,diszkrét emberek vagyunk,ilyen srác jelentkezését várom.

Sziasztok, ápolt, hármas(mmf) kedvelő párt keresek akár ma esti találkozóra is (Bp)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!
Beszállhatok? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 14. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 21:23
Beszállhatok? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 14. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival. Csak a közelben keresünk pasit! Fotó előnyt jelent!
Sziasztok! Borsodi pár szeretne ismerkedni pasival. Csak a közelben keresünk pasit! Fotó előnyt jelent!