Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, borotvált, ápolt, 42 éves hetero pasi. Holnap, vasárnap szívesen randiznèk lányokkal, parokkal. Utazás, szállás foglalás nem probléma, egy kis izgalomèr cserében..
T.

Sziasztok! Partnerem, partnereim keresem most Keszthelyen és környékén!
Nagy intim mérettel ma késő este párhoz csatlakoznék Pesten illetve Pest megyében.
Pár akik túlfűtött potens többlövetű fiúval fokoznák éjszakáikat, programjaikat? (küldj üzenetet)
Sziasztok szombat estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk kamusok tipli
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok. Siofok es kornyken keresnek ma kalandozasi lehetoseget!

Kíváncsi hetero pasi,csatlakozna bi párhoz!
Sziasztok!Vasárnap hétfőn párral ismerkednék Pécs környékén.Magas izmos pasi vagyok nagy intimmel.
Sziasztok!Ma napközben párhoz csatlakoznak a hölgy örömére
Szép napot, ma estére keresek BP-i hölgyet párt, lenne kedved kedvetek ismerkedni?
Sziasztok. Olvassátok adatlapom.
Feleség dupla örömére keresünk férfit .
Sziasztok párt keresek a mai napra, alkalmi vagy hosszabb távra!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Én már úton Gárdonyba a Nudista strandra! Párokal szívesen ismerkednék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!?!((((((((//////