Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
én hármast keresek , nincs párod ?
(Ez egy válasz Mr.szex üzenetére (2024. 06. 15. szombat 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 16:14

Sziasztok! Partnerem, partnereim keresem most Keszthelyen és környékén!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy hétfői nap folyamán nem-e keresnek Budapesten pár vagy hölgy fiatal férfit hetero alapon?
Üdv Erik
Érdeklődni szeretnék, hogy hétfői nap folyamán nem-e keresnek Budapesten pár vagy hölgy fiatal férfit hetero alapon?
Üdv Erik
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szopni mindketten szerető párt keresek ma estére.
Helyem sajnos nincsen.
Helyem sajnos nincsen.
(Ez egy válasz landzsa üzenetére (2024. 06. 15. szombat 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 15. szombat 16:33

Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
sziasztok olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Pasit keresünk 3-nak csajom örömére. 40-es korosztályból vagy alatta hellyel rendelkező jelentkezzen csak aki ma este kalandozna velünk.
Üdv mindenkinek!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, borotvált, ápolt, 42 éves hetero pasi. Holnap, vasárnap szívesen randiznèk lányokkal, parokkal. Utazás, szállás foglalás nem probléma, egy kis izgalomèr cserében..
T.

Sziasztok! Partnerem, partnereim keresem most Keszthelyen és környékén!
Nagy intim mérettel ma késő este párhoz csatlakoznék Pesten illetve Pest megyében.
Pár akik túlfűtött potens többlövetű fiúval fokoznák éjszakáikat, programjaikat? (küldj üzenetet)
Sziasztok szombat estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk kamusok tipli
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Szexpartnert keresek a hétvégére. Légy igényes és ápolt. Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok. Siofok es kornyken keresnek ma kalandozasi lehetoseget!

Kíváncsi hetero pasi,csatlakozna bi párhoz!