Munka miatt egy párnak későn tudtam visszaírni és addigra letiltottak,ha visszavonjátok(nem akarom a pár nevét leírni) a tiltást szívesen visszaírnék…
Párhoz csatlakoznék hosszabb távra, előny ha bi pár vagytok
Párhoz csatlakoznék hosszabb távra, előny ha bi pár vagytok

Helló Fehérmegye és környéke ismerkednék párral minden ami jó
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Sziasztok!l
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
Sziasztok
Sziasztok! Párokhoz csatlakozom! Szeged-Kecskemét és környéke vonalon! Részletek adatlapon! írj privit! Köszönöm!
Sziasztok Gyálon csatlakoznék!

Sziasztok!! Pécsen és környékén.Mai nap bármikor szeretkeznék hölgyel esetleg párhoz beszálnék hetero alapon. Utazni , fogadni tudok!! !
Sziasztok. Párral szívesen ismerkednék csodás tartós, diszkrét hármas játékokra.
Sziasztok.Párt keresek ma autós kalandra Pécs mellett ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják szopatják méretes szerszámmal.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Csepel - Kenderes vonalon keresek part a mai napon !
50-es szentendrei pár ismerkedne! Júni 30-tól Berényben vagyunk!
Akiket keresünk: Párok, hölgyek, enyhén biszex pasik...
Akiket keresünk: Párok, hölgyek, enyhén biszex pasik...
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés..Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés..Cegléd vonalon!
82 éves potens barátommal vékony hölgyet, vagy vékony hölgytagú párt keresünk ismét közös örömökre.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Helyünk Törökszentmiklóson és Tiszafüreden van, de kis távolságon belül utazni is tudunk.
Hármashoz keresek fiatal, kitartó, többlövetű fiút. Fontos nekünk az ismerkedés menete, beszélgetés, vonzalom, vágy. Nem úgy keresünk hogy "holnap este 9től 11ig dugás"!!! Meg kell hódítani a lányt. Fiatal, szexi és imádja a faszt de ettől még nem bárkinek a ribanca.
Szia Ha van helyed és potens vagy téged keresünk Szombat este van időnk Ha írsz e mailt fogunk írni ahova arcos képet kérünk Ha a feltételek megfelelnek írj Az sem baj ha nem egyedül vagy
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! 60 év feletti hölggyel, párral ismerkednék!
Fejér -Veszprém ,párhoz csatlakoznék...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.