Olyan párt keresek ahol a nőt jó hosszasan adigg nyalhatom míg el nem spricceli magát v pisili el magát én mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok Győr és környéke írj privátban
Sziasztok Gyál környékén délelőtt\napközben szivesen csatlakoznék hetero alapon!
Sziasztok!l
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Írjatok! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb farkú (20/5) pasi vagyok! 174/76 zöld szem!
Többes tapasztalatom van! Maximálisan diszkréció!
Írjatok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! 36 éves igényes vastag farkú pasi feleséget vagy barátnőt kényeztetne a párja szeme láttára. Többesben tapasztalt, utazni tudok!
Sziasztok
haverommal keresünk péntek vagy szombat estére párt vagy nőt
kukkolni esetleg több is..
Pest megyében.
haverommal keresünk péntek vagy szombat estére párt vagy nőt
kukkolni esetleg több is..
Pest megyében.
Budapesten kersek párt ma estére hármas örmökre, kellemes élményekre
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Balaton körül, lehetôleg déli parton keresnék párt, hetero alapon. Kevés szabadidôm kellemes eltöltésére. Üdv, G
Sziasztok lehetőleg kezdő Házaspárt keresek Nyiregy környékéről 3 dolgokra Teltség elöny!!
Párhoz csatlakoznék holnap napközben. Somogy, Zala leginkább, a Balaton közelében, de írjatok, ha jó lehet, rugalmas vagyok. Utazni tudok. Hetero alapon.
Sziasztok! Ma estére vagy szombat estére keresünk Budapesten a lány örömére srácot
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok keresünk fiatal fiút max 30 éves kor ig Budapest ès környékén
Hejünk nincs neked legyen.
Hejünk nincs neked legyen.
Igényes bp-i búvóhelyen vendégül látnék egy izgalmas párocskát holnap délután, hetero alapon, a hölgy örömére.
Elhanyagolt férj keres párt hosszú távon alkalmi kapcsolatra. A hölgy mindenek felett. Illetve mindkét fél örömére is ha kell.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Mára keresem férjemmel azt az Urat aki utazni tudna hozzánk este fél 11 magasságában egy kellemes légyottra az adatlapomon leírtak alapján
Mára keresem férjemmel azt az Urat aki utazni tudna hozzánk este fél 11 magasságában egy kellemes légyottra az adatlapomon leírtak alapján

Sziasztok! Szombat vagy vasárnapi napra keresnénk partneremmel férfit hármasra hetero alapon. Ajka mellett lenne a találkozó. Csak komoly érdeklődők írjanak
Sziasztok! Sportos igényes srácként csatlakoznék egy kedves érett párhoz.