Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Gödöllő vagy kke. vki(k)?

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Vasárnap délután Balatonlellén leszünk párommal ! Hetero pasinak volna kedve hozzánk csatlakozni egy kis pancsoláshoz és egyéb izgalmas dolgokhoz ?
párt keresek közös szórakozásra és időtöltésre a távolság nekem nem probléma rendszeresen tudok utazni (részletek privátban)
Sziasztok!
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat
Június 29. szombat estere keresnenk parkent harmadik tagot.
30 év alatt keresnenk, fontos az intelligencia és előny a nagy méret!
Privatban írj, ha van kedved eltolteni velunk nehany kellemes orat

Sziasztok!
Párt keresek holnapi napra, délután adatlapom alapján! Kecskemét és 30 km körzetébe! Szép napot!
Párt keresek holnapi napra, délután adatlapom alapján! Kecskemét és 30 km körzetébe! Szép napot!

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!Budapest és 50km vonzáskörzetében keresek párt hármas szexre!Csak igényes, ápolt párok jöhetnek szóba!
Magamról pár szó:
Extra igényes, jól szituált,sportos,extra intim méretű megbízható 32 éves srác vagyok!
Magamról pár szó:
Extra igényes, jól szituált,sportos,extra intim méretű megbízható 32 éves srác vagyok!
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki szeret harisnyát,combfixet hordani.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ma szívesen csatlakoznék … utazni tudok nem gond …
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok! Kiss farok érdekel valakit?
Sziasztok. Csütörtökön lesz a Születésnapom. Újpesten szexelnek ennek alkalmából párral.
Sziasztok, München környékén keresek parokat, L-es, vastag mérettel.
Miskolci pároknak búvóhelyet biztositok alkalmi légyottra. Cserébe néznem
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !