Révfülöp környékén ismerkednék
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párt bevezetnék a 3as élvezetekbe! Győr
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom leveled!
Ma délután - este - éjjel Pest vármegyében - Budapesten hölyet, lányt, pár női tagját elkényeztetném nem átlagos farkammal. Férfias, kemény férfi vagyok. Intelligens. Tiszta. Humoros. Ezen felül, klubba, akár sima táncos helyre is szívesen elkísérlek, elcsábítalak
Privátban egyeztessünk

33 éves pár vagyunk, fiatal pasit fogadnánk harmadiknak.
Ma késő este szívesen csatlakoznék párhoz pest megyében
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szívesen látok vendégül egy fiatal szexi pár vagy egy gyönyörű egyedül álló hölgyet ma délután 16:00-tól a 13. kerületi lakásomban. Fiatal fekete francia fiú vagyok.
Sziasztok! Ki lesz ma Pápán a strandon? Kaland? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, diszkrét, nagyobb farkú pasi vagyok! Írjatok!
Sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kiváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,maszázs is szóba jöhet..bármire nyitottt vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Magas izmos,nagy méretű pasi párhoz csatlakozna ma Heves megyében.
Sziasztok! Továbbra is fiatal padit keresünk klublátogatáshoz! Tiktak swingerben tali! Júli elején!
Feleséget kényeztetnék a párja elött!
Sziasztok hetero pasi semmiképp?
(Ez egy válasz Suny2018 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 07:25

Ma este Balatonfüredre mennénk egy kicsit lazítgatni sétálni iszogatni párommal...Hölgy és Pasi ! Esetleg Csatl...hozzánk CSAK Bi...pasi... !!!.Arányos testalkat , kemény farok....Csak Normális életvidám fiatalos pasit keresünk...Nem egész estére ! Csak akkor irj ha úgy gond...megfelelsz a keresésünknek, és van képed itt az oldalon...És ne utazz a világ végéröl mert semmi nem biztos részedre ! Telefonon elérhető legyél...
Köszönjük...
Köszönjük...
Ma este Balatonfüredre mennénk egy kicsit lazítgatni sétálni iszogatni párommal...Hölgy és Pasi ! Esetleg Csatl...hozzánk CSAK Bi...pasi... !!!.Arányos testalkat , kemény farok....Csak Normális életvidám fiatalos pasit keresünk...Nem egész estére ! Csak akkor irj ha úgy gond...megfelelsz a keresésünknek, és van képed itt az oldalon...És ne utazz a világ végéröl mert semmi nem biztos részedre ! Telefonon elérhető legyél...
Köszönjük...
Köszönjük...
Sziasztok! Masszőr pasiként ma este szívesen kalandoznék egy kedves párral!
Párt keresek Borsod és Szabolcsból! Ahol a hölgy és pasi együtt szopnak engem és utána megdugom a hölgyet
Ma este - éjjel Pest vármegyében - Budapesten hölyet, lányt, pár női tagját elkényeztetném nem átlagis farkammal. Férfias, kemény férfi vagyok. Intelligens. Tiszta. Humoros. Klubba, akár sima táncos helyre is szívesen elkísérlek, elcsábítalak

17:50 kor írtam nekik privátba, meg se nézték!