Sziasztok
Szívesen találkoznék párhoz
Bp
Szívesen találkoznék párhoz
Bp
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!!
Sziasztok
keresek párt Nőt minden jóra.hely van a Balatonon holnap holnapután
András
keresek párt Nőt minden jóra.hely van a Balatonon holnap holnapután
András
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sziasztok! Ma este Szigetszentmiklóson volna kedve találkozni valakinek? Igényes párra gondoltam.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok csütörtök péntekre keresek párt minden jóra.hely van
Szeretkezik valaki az anyjával? Szívesen vegignéznem vagy be is segítenék.
Pár ma, aki szexelne? Ferfias ápolt pasi vagyok. Bp
Párt keresek akihez lehet csatlakozni a mai nap du15:00ig
Érd, Sóskút, Biatorbágy
Érd, Sóskút, Biatorbágy
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Én ott leszek mindenképpen
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (2024. 07. 02. kedd 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 23:20

Sziasztok valaki/valakik jönnek a Duna Part fesztre Ráckevére?
Sziasztok ,fiatalos 50 es 182/90 magas,barna értelmiségi pasi vagyok.Szexpartnert ( ket ) keresek.Párommal igen intenzív és tartalmas szexuális életet éltünk ( 3-as,4es,párcsere, stb.)azonban a változó kor miatt mind egészségileg,mind az érdeklődés elhalványulása okán ez már nem működik.Én azonban töretlen lelkesedéssel és diszkrécióval keresem szexbarátaimat.Kmét és környéke
Sziasztok valaki/valakik jönnek a Duna Part fesztre Ráckevére?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Párt keresek holnap estére, minden megoldás érdekel. Hátha egymásta szoknánk... Bp, vagy valamerre

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Párral szeretnék ismerkedni, hetero alapon.
Budapest Pest megye
Párral szeretnék ismerkedni, hetero alapon.
Budapest Pest megye