Sziasztok! Igényes, diszkrét férfiként keresek párt Szeghalom és annak közelében. Mindent szívesen meghallgatok! Szép napot mindenkinek!
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Sziasztok.Ma délutánra keresnék partnert hölgy,esetleg hölgy tagú pár személyében kellemes,élvezetes találkozóra.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Sziasztok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Sziasztok.ma estere fiatal fiu?
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Akkor mért nem írsz privátban ????
(Ez egy válasz Srác888 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten ma estére keresek párt hármas örömökre
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő és pár személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi.
Sziasztok
38 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.Normár testalkattal, mindenhol borotvált vagyok.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatunk.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jelöléssel.
Általában napközben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
38 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.Normár testalkattal, mindenhol borotvált vagyok.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatunk.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jelöléssel.
Általában napközben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok, jövő hét péntek vagy szombaton esetleg pár, aki kalandozna Miskolc környékén?
Szia 33 esetleg
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal pasit keresünk ma estére
Esetleg pár az Aranypart Campingben Siófokon?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő vagy pár személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi
Én szívesen találkozom veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 07:52
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Feleség többes örömére keresünk csak szex és más semmi alapon .
Sziasztok. Békésszentandrás környékén ismerkednénk párral vagy pasival 07.22 töl.
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! smile csak olyat aki el is jön