Legyünk többen ,mert többen jobb, párok jelzésére
várok
várok
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok. Heves környékén párhoz csatlakoznék.
Vitorlás túra a Balatonon! Néhány óra napozás, fürdés stb. A következő héten, kedden, július 23-án. Kérlek szépen privátban beszéljük. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Parhoz csatlakoznek !!
sziasztok
(házas)párral szívesen ismerkednék ahol nem tabu akár a punciba élvezés
(házas)párral szívesen ismerkednék ahol nem tabu akár a punciba élvezés
Kecskeméten?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok
MA esti spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA esti spontán találkozóra VALÓS pár?

Moto
Túlfűtött, szenvedélyes párként elsősorban lányt keresnénk , de ha esetleg van itt vékony/szálkás/sportos alkatú egyedülálló fiú nagyobb mérettel(min.19-20), annak a levelét szívesen vennénk. Többlövetűség és ha szereted egész éjjel, plusz pont

Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Sziasztok.
Esti kalandozásra párral ismerkednék Balatonfüreden.
Privátba írj.
Esti kalandozásra párral ismerkednék Balatonfüreden.
Privátba írj.
Sziasztok!
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sziasztok, igényes pasiként, a. mai napon hölgy vagy párral ismerkednék hetero alapon siófok - Budapest útvonalon!
Helyem van akar vízparton!
Helyem van akar vízparton!
Sziasztok. Átlagos pasi vagyok,párt keresnék mára Pécs környékén