Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot
További Szép napot
Adatlapunk szerunt keresünk feleség többes örömére ,,,,,,,
Nagy méretü ffi ma este?
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
sziasztok!Olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatna ha elotte kényeztetik dugjak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Holnap lányt, párt fogadok a hajómon
Sziasztok Rácalmás Fejér megye keresek haverommal hölgy tagot szórakozás/pihenés rosszalkodás gyanánt.
A jövő héten napközben párokhoz csatlakoznék,akár mind kettőtök örömére
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok.itt újként pàrokhoz beszálnék . Gárdony a kedvenc helyem.Amugy Budapesten esténként is ráérnék .Már jártas vagyok ezen a téren
Baja-Kalocsa-Szekszárd
Ma este ( 07.28. 22:00 után )
Keresünk egy két szépfiút.
Olvass adatlapot !!!
Ma este ( 07.28. 22:00 után )
Keresünk egy két szépfiút.
Olvass adatlapot !!!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot minden jóra.

Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes,potens pasi párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van!. Többit privátban
Sziasztok. Lányok!!! Pécsen és környékén (100km-es körzetben) szívesen kényeztetnélek titeket mai napon holnap reggelig. Fogadni utazni tudok! Üzit privátba ha lehet!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Ki jönne pasi többesre a TikTakba? Augusztus 9. péntek!