Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként, sok mindenre nyitottan, kellemes kikapcsolódásra, erotikus élményekre keresek legfőképpen értelmiségi párt. Pécs belvárosában, klimatizált lakásban tudunk randizni. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Keszthely, HévÍz környékén pár, ki benne lenne? Minden megoldás érdekel
Van képünk és valóságosak vagyunk. Viszont képet csak más felületen küldünk. Ehhez is kell szimpátia már valamennyi illetve ha megvan, ha már ezen túl vagyunk akár intimebb is. Mi nem a mennyiségre keresnénk hanem a minőségre.
M&J (Ez egy válasz SzegediR üzenetére (2024. 07. 31. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
M&J (Ez egy válasz SzegediR üzenetére (2024. 07. 31. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Vasárnapra és/vagy hétfőre keresünk pasit/pasikat, heteró alapon feleség részére. Lehetőleg a közelből (Veszprém). Ha van valami jó programajánlat azt is meghallgatjuk. Csak akkor írj ha ezek az időpontok közül jó valamelyik! Kép nélkülieknek,illetve azoknak akik biztos nem felelnek meg nem válaszolok, ne húzzuk egymás idejét levelezgetéssel.
Vasárnapra és/vagy hétfőre keresünk pasit/pasikat, heteró alapon feleség részére. Lehetőleg a közelből (Veszprém). Ha van valami jó programajánlat azt is meghallgatjuk. Csak akkor írj ha ezek az időpontok közül jó valamelyik! Kép nélkülieknek,illetve azoknak akik biztos nem felelnek meg nem válaszolok, ne húzzuk egymás idejét levelezgetéssel.
Sziasztok!Oroshazán vagy a környékén(max 50 km) keresek vsütörtök estére vagy péntek napközben egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Hosszas kihagyás után belevetném magam ismét a fülledt erotika világába, az adatlapom szerint. Velem tartasz/tartotok?

Sziasztok, esetleg képet tölthetnétek fel...
(Ez egy válasz kezdopar30 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Örömmel csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz kezdopar30 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen csatlakoznék! Hová valósiak vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 31. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 20:00
Törölt felhasználó (4581452)

hármas szex keresünk pasit
hármas szex keresünk pasit
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Révfülöpön vagy környékén párhoz csatlakoznélk,
Sziasztok!
3.kerületben 50+ párhoz csatlakoznék szerepjátékra mind két fél örömére!
Telt alkat előnyben!
Én 35 éves sportos alkatú pasi... Élvezzük egymást!
3.kerületben 50+ párhoz csatlakoznék szerepjátékra mind két fél örömére!
Telt alkat előnyben!
Én 35 éves sportos alkatú pasi... Élvezzük egymást!
Sziasztok ! Ma estére keresünk kizárólag a lány örömére srácot !