Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében, vagy vállalható távolságba utazni is tudok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok párt keresek vagy kukkolnék szex közben
Sziasztok! Szabolcsi párral ismerkednék csak a hölgy örömére akár kezdőkkel is szívesen várom leveleteket!
Ma délután keresnénk kalandot. 33 éves pár vagyunk, olyan jelentkezését várjuk, akinek van helye.
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Sziasztok. Ma estére (szombat) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Cegléden a Harlekin Birtokon lesz innen valaki esküvőn most szombaton?
Sziasztok párokhoz csatlakoznék Pest megye !Privi !
Balatonon keresek hölgyet akit hosszan kényeztethetek holnap holnapután
Sziasztok.
Ma vagy holnap este Esztergom + 50km körzetéből ( Budapest is )találkoznék nőkkel, párokkal.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt. Voltam már párokkal hármasban.
Ma vagy holnap este Esztergom + 50km körzetéből ( Budapest is )találkoznék nőkkel, párokkal.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt. Voltam már párokkal hármasban.
Párhoz csatlakoznék ma estére.Akár nálam is,vagy menni is tudok.Vudapest vagy pest megye.
Sziasztok!
Sátoraljaújhelyen és környékén párokhoz csatlakoznék, hölgy örömére.
Maximális diszkréció.
Sátoraljaújhelyen és környékén párokhoz csatlakoznék, hölgy örömére.
Maximális diszkréció.
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok