Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok. Ma este Kecskeméten megyek bulizni, lenne pár aki csatlakozna? Vagy késő esti órákban meglátogatlak.
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék ma este! Fejér , Komárom Megye előnyben!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében, vagy vállalható távolságba utazni is tudok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok párt keresek vagy kukkolnék szex közben
Sziasztok! Szabolcsi párral ismerkednék csak a hölgy örömére akár kezdőkkel is szívesen várom leveleteket!
Ma délután keresnénk kalandot. 33 éves pár vagyunk, olyan jelentkezését várjuk, akinek van helye.
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Sziasztok. Ma estére (szombat) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti párt keresek biszex férfitaggal.
Elsődlegesen a férfiak közötti játékán lenne a hangsúly (kielégítés kézzel/szájjal), a hölgy aktív közremüködésével vagy csak jelenlétében.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Cegléden a Harlekin Birtokon lesz innen valaki esküvőn most szombaton?