Sziasztok. Baranya megyében csatlakoznek párhoz
Sziasztok Gyula Békéscsaba környékén keresek lányt párt 27 éves vagyok tiszta ápolt és egészséges diszkrét nyitott barátságos és tiszteletben tárva kéréseitek vágyaitok!
Sziasztok,
hetero párok társaságát keresem, hármasra vagy cuckoldra. Helyem van Siófokon, utazni tudok!
hetero párok társaságát keresem, hármasra vagy cuckoldra. Helyem van Siófokon, utazni tudok!
Dunaújváros és környékén volna olyan pár, akik kölcsönös szimpátia esetén bevennének egy diszkrét pasit harmadiknak? Ha lehet nem egy alkalomra! Helyet meg tudom oldani, de az utazás sem jelentene gondot!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra, tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha valaki komolyan gondolja, minden csak megbeszélés kérdése.

Sziasztok! Egyedülálló pasiként Érdről keresem párom megbízható, diszkrét hölgy és társa személyében, akikkel megélhetem legféltettebb többes vágyaimat. Ha szimpatikusnak találtok, beszélgethetnénk, majd találkozhatnánk. Ma és szerdán Balatonföldváron a kivett apartmanban vendégül látnálak titeket. 39 éves normál alkatú masszőr vagyok. Balatonföldváron nyugodt körülmények között fogadnálak Titeket szimpátia esetén akár hosszú távon........
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Péntek TikTak Budaőrs, mi ott leszünk! Ffi innen tervez oda?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Szombathelyen Lányt vagy Nőt keresnék aki elkapna a felcsatolhatójával és meg döngetné a még szűz fenekem.
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Sziasztok!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt kényeztetnél a párja előtt, többesben tapasztalt vastag farkú pasi vagyok.
Utazni is tudok.
Utazni is tudok.
Sziasztok,megbízható,ápolt intelligens,férfiként keresem szintén megbízható pár ismeretséget!!!! Az adatlapomon a fotók valósak!!! Figyelek a partnerem igényeire! Határozott férfias férfi vagyok.
Pár férfi tagjaként Keszthely és környékén keresném hölgy vagy pár társaságát ma estére.
Este 22.00-ig kimenőm van! Beszállhatok?
Ma este elmegyünk moziba(sima mozi) valakinek lenne kedve valamihez?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Igényes diszkrét párral találkoznék.