Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Dunakeszin van elérhető pár?
Sziasztok! Szombaton tervezünk menni a Dreamland klubba. 30 as izmos beszálló srácot is keresünk
szia helyileg merre vagytok ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 09. péntek 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 05:39
Törölt felhasználó (4752444)

Egy kedves nő barátommal, aki super szexi a mai napon vállalunk egy harmadik személyt. Ha erdekel írj. Mivel a hölgy ritka szépség egy minimális belépési díj szükségeltetik. Képet tudunk küldeni.
Egy kedves nő barátommal, aki super szexi a mai napon vállalunk egy harmadik személyt. Ha erdekel írj. Mivel a hölgy ritka szépség egy minimális belépési díj szükségeltetik. Képet tudunk küldeni.
Sziasztok! igazi vastag farokkal rendelkező srác esetleg ?

Szigeten MOST beszállnék… hetero 35, 19/5,5, borotvált

Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Köszönöm
Sziasztok

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Diszkrét vékony fiú vagyok.
sziasztok! szép estét! péntek vagy szombat estére keresek párt akikhez csatlakozhatok a hölgy örömére, szabolcs megye nyiregy-újfehértó környékéről,.
Párt vagy csaj fogadnák ma este belvárosi lakásomban kemény szexre!
Sziasztok!
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
2 olyan srácot/férfit keresek akkikkel össze tudunk hozni egy 3 fős gangbang teamet! Szigorúan Hetero alapokon. Legyél igényes, és sportos. E
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Bi párhoz csatlakoznék,imádom a spermás puncit,női testet tisztára nyalni!
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Parok? Holgyek? Debrecen kornyeke??
S.O.S.. Pécsen vagy környékén ma orgazmusig kényeztetnék hülgyet. Párokhoz is csatlakozok. Hosszan és alaposan. Nyelvel, farokkal, kézzel stb. amivel akarod
Utazni ,fogadni tudok

Párhoz csatlakoznék!
Bp. Holnapra bi.szex párt vagy bi.szex pasit keresünk szeretőmmel. 17 órától 19 ig jó nekünk.
írj privit és szimpátia esetén képcsere és tali
írj privit és szimpátia esetén képcsere és tali
Sziasztok! Ma vagy holnap este párhoz csatlakoznék, írjatok ha megfelel!