Mért kitudná emelgetni ,,,,,,
ha nem egy izmos ,,,,
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 08. 09. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ilyen kéréseken én is mindig elgondolkozok.
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 08. 09. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok!
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Szegedi vagy környékbeli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok sportos 40 es pasi kalandozna 12 ker környéke magas vékonyabb típus férfias szerszám ,hetero alapon szép estét
Mivel fasz túltengés van, minden nő, legyen az csinos, átlagos vagy bűn ronda, a 25 éves, Henry Cavillre vágyik 20 centis brével. Szivük joga, az már más kérdés hogy megkapják-e. Te is keresheted Megan Foxot az oldalon, de valószinűleg nem fog összejönni, ilyen a popszakma

100kg os lany ne akarjon mar izmos pasit..
(Ez egy válasz Bppár88 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 06:02

Sziasztok! Szombaton tervezünk menni a Dreamland klubba. 30 as izmos beszálló srácot is keresünk
Sziasztok! Békéscsabán hölgyet keresek vagy párhoz csatlakoznék....negyvenes sportos férfi vagyok...
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van , de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ha van itt olyan budapesti, korban hozzám illő pár, aki ismerkedni szeretne, és erre szán is időt, állok elébe
Jó lenne valami izgalmas végre...

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Mai nap 17 óra után szívesen lennék párok partnere a hölgy örömére. Hármasban tapasztalt 37 éves budapesti nem független férfiként keresek, igény esetén akár hosszútávra partnereket. Budapest és vonzáskörzetében kizárólag.
Üdv
Vidka
Mai nap 17 óra után szívesen lennék párok partnere a hölgy örömére. Hármasban tapasztalt 37 éves budapesti nem független férfiként keresek, igény esetén akár hosszútávra partnereket. Budapest és vonzáskörzetében kizárólag.
Üdv
Vidka
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Szóval ku.vázni hívsz magad mellé még egy pasit... Vagy osztoztok a pénzen? Egyéni vállalkozó a hölgy? Vagy van egy közös cégetek? Amúgy a "minimális belépési díj" nettó vagy bruttó? Számlát adtok róla? És, ha nekem nem tetszene annyira ,mint ahogy te állítod, akkor lehet alkudni? Sőt, ha csak átlagos, akkor fizettek Ti nekem? Mert, hát ja.... Érted, útiköltség, stb... Istenem mik vannak....
Szerintem rendeltél magadnak egy csajt neten és meg akarod úszni féláron!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 09. péntek 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 05:39

Törölt felhasználó (4752444)

Egy kedves nő barátommal, aki super szexi a mai napon vállalunk egy harmadik személyt. Ha erdekel írj. Mivel a hölgy ritka szépség egy minimális belépési díj szükségeltetik. Képet tudunk küldeni.
Mi pár vagyunk fiatal fiút keresünk max 25 évesig