Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!
Balaton déi partján hetero alapon szívesen ismerkedem párral! Siófokon helyen van, utazás nem probléma!
Balaton déi partján hetero alapon szívesen ismerkedem párral! Siófokon helyen van, utazás nem probléma!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Sziasztok .Péntekre és szombatra kersek hölgyet,párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére
Sziasztok, Sopronbol pàr hölgy ismerkednek?
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok,ma délután Komárom környékén találkoznák valakivel.
Kazincbarcika környeken ma valaki nagymellü hölgytag örömére? Nagy himtag elöny
Pár vagy hölgy Jászberény ill környékén,?, beszállok
Sziasztok!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok.
Egy olyan pár társaságát keresném akik orálisan kényeztetnének együtt ! Enyhe bi hajlamú , ápolt, diszkrét férfi vagyok
Egy olyan pár társaságát keresném akik orálisan kényeztetnének együtt ! Enyhe bi hajlamú , ápolt, diszkrét férfi vagyok

Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok! Egri pasi vagyok, házibarát lennék ..

Sziasztok! Cuckold, hármas szex rengeteg párt izgat de sokaknak csak a fantáziájukban marad, mert nehéz találni megbízható partnert. Ha ilyen partnerre vágytok bátran írjatok nekem. Szegedi inteligens, nem tolakodó, diszkrét, ápolt férfi vagyok. Nagyon jól megy a francia nyelv és a hosszantartó kitartó szex is. Szegedi vagy környéki pár jelentkezését várom privát üzenetben. Ui: Köszönöm az Egri, BPi stb pároknak hogy csatlakozhatnák szexjátékukhoz de Szeged és környéki párthoz csatlakoznák akár rendszeres szexjátékokra.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok! Budapesti és környéki hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok,
Csütörtök estére keresek találkozni merő szexéhes párt, helyem Budapest közelében van.
Csütörtök estére keresek találkozni merő szexéhes párt, helyem Budapest közelében van.