Csütörtök este kalandoznánk budapesten párral vagy szimpi nagyon ápolt pasival akinek helye is van
Sziasztok! Békéscsabán párhoz, lányhoz csatlakoznék....
Ma este Budapesten esetleg 50+ vastag farkú férfi???
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ja és nem léteznek.....
(Ez egy válasz Curiosum üzenetére (2024. 08. 14. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 14:37

Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is.
Köszi!
Nem rossz képű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Köszi!
Sziasztok csütörtök,.Péntekre és szombatra kersek hölgyet,párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére
Sziasztok! Ma estére keresünk egy Bp.-i férfit, aki tudna fogadni minket egy laza estére!
Házaspárt keresek, melynek egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
)
Köszi!

Köszi!
Pécs és környékén?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Mindenki beszélgetni akar itt, én nem. Nőt vagy párt keresek laza programokra.
Magas, jóképű, intelliges, kedves, sportos. higiénikus, illemtudó férfias férfi vagyok.
Bízom benne, hogy kölcsönös szimpátia ki tud itt alakulni és a tettek mezejére tudunk lépni.
Visszajelzések alapján hozzá tudok adni valami pluszt az élményekhez
Magas, jóképű, intelliges, kedves, sportos. higiénikus, illemtudó férfias férfi vagyok.
Bízom benne, hogy kölcsönös szimpátia ki tud itt alakulni és a tettek mezejére tudunk lépni.
Visszajelzések alapján hozzá tudok adni valami pluszt az élményekhez
Férfi party szex érdekelne. Össze jöhetne. Tud valaki?
Sziasztok! Miskolcon és környékén esetleg szeretne ismerkedni hölgy, vagy pár? Nap közben szívesen találkoznék... Sok sikert mindenkinek!
Szalkszentmárton és környékén hölgy vagy pár, aki, akik ma kalandoznának?
Sziasztok,
mostantól kb. 3-ig ráérek és örömmel ismerkednék párokkal.
A Balaton déli partján vagyok, utazni tudok csak.
Köszi előre!
mostantól kb. 3-ig ráérek és örömmel ismerkednék párokkal.
A Balaton déli partján vagyok, utazni tudok csak.
Köszi előre!
Sziasztok kedves párok !
Estefelé szívesen szopatnám le , pár női tagját autóban. (Pest megyében búvóhely is megoldott )
Cuckold vagy csak egy kis szórakozás- kalandozás. 40- es , ápolt férfi vagyok. Szeretem és tisztelem a nőket . Velük együtt a sexet is finom
Estefelé szívesen szopatnám le , pár női tagját autóban. (Pest megyében búvóhely is megoldott )
Cuckold vagy csak egy kis szórakozás- kalandozás. 40- es , ápolt férfi vagyok. Szeretem és tisztelem a nőket . Velük együtt a sexet is finom
Sziasztok. Ismerkednék , normális , diszkrét párral …
Üdv. Tamás
Üdv. Tamás
Sziaiasztok! Írtam privátba!
(Ez egy válasz Békésmegyeipár84 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 15:09

Sziasztok!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Békés megyei párként várjuk másik pár vagy férfi, nő jelentkezését, kölcsönös szimpátia esetén bármi is lehet a dologból heteró vonalon.
Helyel rendelkezünk, várjuk a jelentkezőket, sziasztok!!!
Sziasztok, jó fej párral randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80