Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kecskemét környékén Aktív férfit vagy párt keresek egy kis hancúrozásra,kis masszázst is kapsz!Kulturált helyem van!
Igényes, értelmes, ápolt és intelligens párt keresek profi masszázsélménnyel a hölgy részére Pest megyében adatlap alapján! 30-as, sportos, értelmes pasi vagyok. Privátban írjatok kérlek!18-55ig
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Sziaztok ma este keresek egy part Budapest és környéke én 41 éves sportos pasi 21/6cm intim
Adatlapom alapján keresek!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg! Csináljunk mi is egy kis ‘tűzijátékot 20.-án’!
Sziasztok!

Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Programot keresek ma estére a topic címe alapján. Nagyon szívesen csatlakoznék párhoz, utazni tudok, ésszerű határokon belül. Beszéljünk privátban.
Jo reggelt mindenkinek.
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot
Holnap azaz augusztus 20.
Éjszakai strandolás + fellépők a Tápiószentmártoni strandon.
Aki szeretne jöjjön bátran, hátha jól éreznénk magunkat.
Szép napot

Sziasztok!
Ma ( hétfő) egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma ( hétfő) egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Pécs és vonzás körzetében hölgyet vagy feleséget kényeztetnék gátlástalanul kellemes mérettel hosszas és mély franciával A nap bármely szakában utazni fogadni tudok!
Holnapi napra keresünk plusz férfit feleség dupla örömére ....
Jó megjelenésű, 30-as, sportos, igényes férfiként keresem életem első kifejezetten szexrandiját. Ismerkedés és kötöttség nélküli kalandra vágyom. Szexeltem már első randin, de ez lenne az első olyan mikor ez is van megbeszélve, és csak erről van szó. Nincs mozi sem étterem csak és kizárólag testi örömök. Nem kell hozzám sok rürelem, könnyedén megnyílok ilyen téren, és ki lehet hozni belőlem az "állatot", de előfordulhat, hogy az első percekben kissé "szégyenlős" leszek. Nem lányokat, és nem fiúkat keresek, hanem nőket, vagy felnőtt értelmes párokat, akik tényleg kalandoznának.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék