Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet nagyon izgatna ha elötte hasznaljak dugjak szopatjak a nejet! Hely kellene utazni tudnek! Nos vannak e itt ilyen férjek?
Fiatal, max 35 éves korig keresek alkalmi párommal (48) kedd délután 6 ra igényes srácot, enyhe bi belefér még, helyileg dunaújváros és környéke. Utazni tudj! Normàl alkattal.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok
Dömsödön vagy környékén ma este valaki?
Dömsödön vagy környékén ma este valaki?
Mezőkövesd kőrnyékén! Párt néznék szeretkezés közben!
Kecskeméten párhoz csatlakoznék csak a hölgy melleinek gyúrására, simogatására szexelésetek alatt!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok, örömmel fogadnék párt, vagy magányos Hölgyet ma vagy vasárnap délután/este. Hétközben is estefelé. Budapest, helyem van. Kor és alkat nem számít! Minden kívánsághoz alkalmazkodom...

helló
szívesen randiznék egy (házas)párral vagy hölggyel 40 éves bp-i régebb óta itt élő diplomás igényes hetero sportos fekete pasi vagyok nagyobb mérettel ha szükséges találkahellyel
szívesen randiznék egy (házas)párral vagy hölggyel 40 éves bp-i régebb óta itt élő diplomás igényes hetero sportos fekete pasi vagyok nagyobb mérettel ha szükséges találkahellyel
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hali. Gondolom sikeres volt a keresés? Hová gondolok már rég túl is vagytok mindenen,mindenkin lehet már felejtitek is..ha tényleg nagyon véletlenül még se és nagyon nem birtok magatokal. hát írjatok üzenetet aztán sose lehet tudni..
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 23:46

Sziasztok
Kereünk 1 nagy farku férfit 3mashoz!
Roma és tulsuly kizáró ok
Csak most
Pestmegyek, helyünk van utazni nem tudunk!
Max 50 éves korig
Csak most
Max 50 éves korig
Sziasztok!
Szombaton párhoz csatlakoznék , Budapesten!
Helyes jóképű 30éves férfi vagyok.
Írj privát üzenetet és megbeszéljük a részleteket
Szombaton párhoz csatlakoznék , Budapesten!
Helyes jóképű 30éves férfi vagyok.
Írj privát üzenetet és megbeszéljük a részleteket
Sziasztok,
Írjatok privàtba és megbeszéljük (Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 21:34
Írjatok privàtba és megbeszéljük (Ez egy válasz sportline2020 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Most meglátogatnánk budapesten igényes pasit vagy párt mi 40 es pár.
Sziasztok
Csak most
Max 50 éves korig
Csak most
Max 50 éves korig
Ma este Pesten páros ? Hetero alapon ?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!Hölgy vagy pár aki férfit keres ma ejszakára??Autós kaland is érdekel!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről
Sziasztok szivessen csatlakoznék
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 21:36

Sziasztok
Keresünk most éjjelre 2 jó farku pasit
Roma kizáró ok és a tulsúly is! Max 45 éves korig
Kizárolag pestmegye!
Helyünk van , utazni nem tudunk !
Keresünk most éjjelre 2 jó farku pasit

Roma kizáró ok és a tulsúly is! Max 45 éves korig
Kizárolag pestmegye!
Helyünk van , utazni nem tudunk !
Sziasztok sportos 40 es pasi ,férfias mérettel szívesen ismerkedne hetero alapon budapest ,12 ker szép estét