Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted!

Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Mezőkövesd kőrnyêkên! Szeretkező párt néznêk
sziasztok.
Mostanában Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Mostanában Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Szolnokon valaki?
Hetero, nem dohányzó 30-48 éves férfit ketesünk, hétvégente. Ha van helyed az nem hátrány. Max. 50-100 km távolságból
Most hétvégén, péntek délutántól vasárnap délutánig tartó időszakban keresek férfit, női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, többes tapasztalattal rendelkező, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Harmadiknak keresünk férfit, nem baj ha van enyhe biszex hajlamod.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 20:42
Én szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Harmadiknak keresünk férfit, nem baj ha van enyhe biszex hajlamod.
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van (többesben és cuckoldban is), intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van (többesben és cuckoldban is), intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek.
Ápolt,igényes,hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ,ha irtok.N
Bővebben ,ha irtok.N
Sziasztok!
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
Sziasztok.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Sziasztok!