Sportos , méretes macsó pasit keresünk . Puszi !
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Utazás nem gond számomra
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Utazás nem gond számomra
Ápolt ,igényes, hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ,ha irtok.
Bővebben ,ha irtok.
Sziasztok! Párokatt néznék szeretkezés közb N!Mezőkövesd kőrnyékén!
MÉG MINDIG HETERÓ NEM ÉRTED !NA VAN KÜLÖN SZOBÁTOK OTT KERESSÉL
(Ez egy válasz szancsi01 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 17:03

Bp. Péntek 17órától 19 óráig bezárulva keresünk egy párt szeretömmel! Én 43év 189maga 97kg párom 37év 170magas 90kg telt . Biszex párként csakis biszex párt keresünk! Férfit csak akkor ha nem szörös és ha nem kopasz! Hasonlót szeretnétek mint mi akkor képcscsere gmailon és ha megvan a szimpátia pénteken tali nálad vagy buvóhelyen Pesten.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Bp. Péntek 17órától 19 óráig bezárulva keresünk egy párt szeretömmel! Én 43év 189maga 97kg párom 37év 170magas 90kg telt . Biszex párként csakis biszex párt keresünk! Férfit csak akkor ha nem szörös és ha nem kopasz! Hasonlót szeretnétek mint mi akkor képcscsere gmailon és ha megvan a szimpátia pénteken tali nálad vagy buvóhelyen Pesten.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Nem pecsi vagyok, de max keresunk egy szallast
Ha jo a csaj, es birja a kemeny dugast, akkor szivesen utazok
(Ez egy válasz gintonic5 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 16:36

Van itt olyan pécsi akivel lehetne közösen csajt keresni vagy benne lenne egy hármasban egy választott csajjal és helye is lenne hozzá?
Van itt olyan pécsi akivel lehetne közösen csajt keresni vagy benne lenne egy hármasban egy választott csajjal és helye is lenne hozzá?
Sziasztok,önmagára és környezetére egyaránt igényes és diszkrét srác vagyok igényes és diszkrét lány/párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén!
Szép napot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Igényes, 3-as, cuckold, vagy masszázs iránt érdeklődő párral ismerkednék, intelligencia adott és elvárt! 30-as, sportos, kedves ápolt srác vagyok! Pénteken közös wellness is érdekelne ismerkedéssel Pest megyében!üzenetben keressetek kérlek!
Ma este Budapesten párokat kukkolnek vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Írtam privátban..puszi
(Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 08. 27. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 20:42

Harmadiknak keresünk férfit, nem baj ha van enyhe biszex hajlamod.
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok!
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
Sziasztok.
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Egyenlőre,simogatásra,puncinyalásra keresnénk páromnak pasit,akinek megfelel csak ez az opció......persze,ha úgy alakul,és a párom is benne lenne,akkor több is lehet.
Kezdők vagyunk ezen a téren,de sokat beszéltünk róla hogy izgalmas lenne kipróbálni. Csak a páromnak a gátlásai nehezen oldódnak fel,ezért elötte szeretne beszélgetni,írogatni a partnerrel,hogy megvan e a szimpátia.
Amennyiben igen,jöhet a találkozás....
Google chaten elérhető.
Priviben tudok címet adni.
Köszönjük
Sziasztok!