Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok
Sziasztok! Párral ismerkednék! Tolna-Fejér megye.
Utazni tudok,helyen sajnos nincs!
Adatlapom kitöltve!
Utazni tudok,helyen sajnos nincs!
Adatlapom kitöltve!
sziasztok párokkal szeretnék ismerkedni talizni hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe lehet nyugodtan írni
Ma este 20 óra körül fogadnánk a lakásunkon nagy és vastag mérettel rendelkező az adatlapunk szerint megfelelő férfit, aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját ! Olvass adatlapot a felesleges félreértések elkerülése céljából. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Párt néznék szeretkezés közebn! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Ma este Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok!
Ma este Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber van, utazni tudok!
Sziasztok! Olyan párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy esetleg kipróbálnák, hogy milyen egy ekkora mérettel a szex! smile Utazni tudok
M3 útvonalon valaki?
Nem vagy letiltva
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Vonjátok vissza a tiltást, utána biztosan átjön.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt diszkrét, akár rendszeres szexre. Sportos testalkatú férfi vagyok 18/4 intimmel, nem szeretem az 1 menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek. Cuckold és többes terén is van bőven tapasztalatom, lehettek kezdők is és együtt belekóstolhatunk az ilyen típusú játékokba.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok! Szabolcsi akár kezdő házaspár? Írjatok és találkozzunk? Teloszámcsere ?
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor jelentkezz nálam az
élvezetekért.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor jelentkezz nálam az
élvezetekért.

Sziasztok. Szívesen ismerkednék párokkal akikhez csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére bizonyos határokon belül. Ez nem kötelező csak egy opció. Győr, de szivesen utazom is ha kell.
Enyhe bi párhoz csatlakoznék ahol mindkét fél szeret szopni.
Egyeztessünk privát üzenetben!
Egyeztessünk privát üzenetben!
Próbáltunk neked írni privátban, de nem küldi el a levelet !
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 19:44

Sziasztok! A Pilismaróti öbölben leszek szeptember 8-tól 11-ig. Horgászok, napozok, fürdök, (ha az idő engedi) este gyertyafény mellett megnyitok egy üveg finom bort. Ha van kedved/tek, nagyon szívesen látlak. A lakókocsiban, mindent lehet de semmi sem kötelező!
Szép estét nektek!
Szerintem megfelelnék az elvárásoknak (Ez egy válasz messi25 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem megfelelnék az elvárásoknak (Ez egy válasz messi25 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)