Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
sziasztok vannak e itt olyan pask akit izgatna ha elötte dugjak meg a felseget vagy a baratnojet? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is..
Most keresek kemény, vad dugásra partnert a 13. ker. környékén. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés! Nagyfarkú, domináns férfi vagyok.
P. Mobil
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!()()(l()((
Sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz messi25 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen csatlakoznék (Ez egy válasz messi25 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
De sajnálom, hogy ilyen messze vagytok...
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap Vác alatt ,párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék.. üzenjetek
Izmos , méretes macsó pasit keresünk 3. nak
sziasztok párokkal ismerkednék csaktlakoznék 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéig privibe lehet írni
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 04. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 15:45
Törölt felhasználó (4700626)

privát bulit keresünk 4-6 fő legalább
Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!
szia ha gondolod holnap pont a környéken járok
írj ha úgy van
(Ez egy válasz CMcuckold3 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 17:30

Sziasztok ! Van itt valaki aki benne lenne abba hogy autoval fót, mogyoród környékén páromal be parkolnánk mellé és ő már masztizna közbe mikor a párom kiszál a kocsiból ezt mind úgy hogy párom nem tudna róla hogy megvan beszélve ?!
Sziasztok ! Van itt valaki aki benne lenne abba hogy autoval fót, mogyoród környékén páromal be parkolnánk mellé és ő már masztizna közbe mikor a párom kiszál a kocsiból ezt mind úgy hogy párom nem tudna róla hogy megvan beszélve ?!
privát bulit keresünk 4-6 fő legalább