Sziasztok! Holnap Vác alatt ,párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék.. üzenjetek
Izmos , méretes macsó pasit keresünk 3. nak
sziasztok párokkal ismerkednék csaktlakoznék 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéig privibe lehet írni
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 04. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 15:45
Törölt felhasználó (4700626)

privát bulit keresünk 4-6 fő legalább
Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!
szia ha gondolod holnap pont a környéken járok
írj ha úgy van
(Ez egy válasz CMcuckold3 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 17:30

Sziasztok ! Van itt valaki aki benne lenne abba hogy autoval fót, mogyoród környékén páromal be parkolnánk mellé és ő már masztizna közbe mikor a párom kiszál a kocsiból ezt mind úgy hogy párom nem tudna róla hogy megvan beszélve ?!
Sziasztok ! Van itt valaki aki benne lenne abba hogy autoval fót, mogyoród környékén páromal be parkolnánk mellé és ő már masztizna közbe mikor a párom kiszál a kocsiból ezt mind úgy hogy párom nem tudna róla hogy megvan beszélve ?!
privát bulit keresünk 4-6 fő legalább
jelen de messze vagy
(Ez egy válasz kanosimi üzenetére (2024. 09. 04. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 14:08

Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna rá miközben kukkolja... Lehetsz egyedül álló nő is! Szeresd ha alaposan ujjaznak nyalnak szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Akinek van ehhez kedve az írjon.!!
Találkozni merő párt keresek!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz. Privatban várom az üzeneteket. Köszönöm előre is
Sziasztok mi párként egy normális egy kicsit jobban meg ismerve barátias légkört kialakítva keresünk pasit feleségem részére, nem egy 10 perc utáni mikor baszhatom már meg !!!
Hosszú távra keresünk azért írom ezt
írjatok nyugodtan ! pasi 28- 40 -ig sportosalkat jó szerszámal

Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna rá miközben kukkolja... Lehetsz egyedül álló nő is! Szeresd ha alaposan ujjaznak nyalnak szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Akinek van ehhez kedve az írjon.!!
37 éves, sportos és egyetemet végzett férfi vagyok, aki nem csak az élet, de a hálószoba izgalmait is szereti maximálisan megélni.
Tapasztalattal rendelkező, nyitott gondolkodású vagyok, és kifejezetten párokhoz szeretnék csatlakozni harmadiknak. Átlag feletti szexuális étvágyam van, és tudom, hogyan tegyem még intenzívebbé az együttléteket.
Ha szeretnétek valami igazán különlegeset, ahol a határok kitágulnak, és mindenki jól érzi magát, akkor ne habozzatok, ismerjük meg egymást! Garantáltan felejthetetlen élmények várnak ránk.
Tapasztalattal rendelkező, nyitott gondolkodású vagyok, és kifejezetten párokhoz szeretnék csatlakozni harmadiknak. Átlag feletti szexuális étvágyam van, és tudom, hogyan tegyem még intenzívebbé az együttléteket.
Ha szeretnétek valami igazán különlegeset, ahol a határok kitágulnak, és mindenki jól érzi magát, akkor ne habozzatok, ismerjük meg egymást! Garantáltan felejthetetlen élmények várnak ránk.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék!

Párhoz csatlakoznék! Pest megye
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.