Diszkrét, fiatalos pasiként lányok, párok ismeretségét keresem hétköznapokon. Búvóhely is van. wave
Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Pártokat keresek ahol a hölgy tagot Masszírozhatom a férj előtt,,Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok! Szeptember 10-én (11.-e reggelig) Hévízen tartózkodom, ez idő alatt lányokkal ismerkednék (esetleg párok)… 43 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Ápolt,igényes,hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ,ha jelentkeztek.
N
Bővebben ,ha jelentkeztek.
N
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
..ÉS A HÖLGYRŐL MIT LEHET TUDNI..?

Ma este párhoz csatlakoznék!

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted! Utazni is tudok.

Sziasztok
Gárdony-agárdi szabadstrandon mostanában hölgy (pár)ismerkedni..
Gárdony-agárdi szabadstrandon mostanában hölgy (pár)ismerkedni..

Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
sziasztok vannak e itt olyan pask akit izgatna ha elötte dugjak meg a felseget vagy a baratnojet? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is..
Most keresek kemény, vad dugásra partnert a 13. ker. környékén. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés! Nagyfarkú, domináns férfi vagyok.
P. Mobil