Párokhoz csatlakoznék harmadiknak, írj privátban, ha aktuális.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Írtam.
(Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 11:31

Sajnos még mindig keressük a harmadik felünket.
Legyél férfias, megbízható és enyhén bi.

sziasztok ketten egy puniba dologra nyitott párokkal ismerkednek .hely jo ha van utazni tudnek
Párok hölgy tagját Masszíroznám ! Esetleg nézőnek is be szálnák! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek hölgyet,párt találkára

Sziasztok!
Pécsen csatlakoznék igényes.pérhoz a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon privátban!
Pécsen csatlakoznék igényes.pérhoz a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon privátban!
Sziasztok! A hét közepén a Balatonon leszek biciklitúrán. Ha van kedvetek találkozni egy 30 éves helyes sráccal, írjatok egy üzenetet.
Jelentkezem
(Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 11:31

Szia !
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Sziasztok, a héten Budapesten keresek párt ahová beszállhatnék. 45 éves sportos, barátságos és barátokat is kereső férfi vagyok.
Andras
Andras
Sziasztok!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Sziasztok, Szolnokon keresnék párt
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párhoz, akár hosszútávra is! Helyem nincs sajnos de szerintem mindent meg lehet oldani
átlagos testalkatom van, diszkrét normális vagyok, szex közben kellően perverz
privatban jöhetnek az üzenetek.

Sziasztok! Napközben kalandozni vágyó párt keresnék Veszprém + 50 km körzetében! Enyhe bi oké!

Pàr/hölgy aki vastag farkú pasit keres ?
Sziasztok nagy farku ffi ?
Kezdő pár keres normál alkatú diszkrét pasit,képet kérni fogunko