Sziasztok.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András
Igazán csinos páromnak keresünk,harmadiknak,borotvált,nagyfarkú pasit! Ha magadra ismersz,és komolyan is gondolod,akkor személyesen meghívnánk téged egy kerti,medencés,izgalmas estére! Szeretném látni ahogy egy nagy farok dugja,szopatja a páromat! Kép nélkűl ne is próbálkozz,nincs esély válaszra sem!!!
33 éves pár vagyunk. Pasival ismerkednénk

Biszex párhoz csatlakoznék,ahol a hölgyel együtt szophatnánk a pasiját! Illetve teleélvezet puncit,női testet nyalhatnám tisztára! Keressetek bátran!
Sziasztok
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Ma estére keresek párt hármas örömökre. BP, hely van és menni is tudok.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szerda délelőttre keresünk hellyel rendelkező Budapesti max 40 éves igényes, normális férfit. Mi egy 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Az oldalt a férj kezeli. A többi privátban.
Párokhoz csatlakoznék harmadiknak, írj privátban, ha aktuális.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Írtam.
(Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 11:31

Sajnos még mindig keressük a harmadik felünket.
Legyél férfias, megbízható és enyhén bi.

sziasztok ketten egy puniba dologra nyitott párokkal ismerkednek .hely jo ha van utazni tudnek
Párok hölgy tagját Masszíroznám ! Esetleg nézőnek is be szálnák! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek hölgyet,párt találkára

Sziasztok!
Pécsen csatlakoznék igényes.pérhoz a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon privátban!
Pécsen csatlakoznék igényes.pérhoz a hölgy örömére hetero alapon!
Akit érdekel írjon privátban!
Sziasztok! A hét közepén a Balatonon leszek biciklitúrán. Ha van kedvetek találkozni egy 30 éves helyes sráccal, írjatok egy üzenetet.
Jelentkezem
(Ez egy válasz újrakezdők-20209 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 11:31

Sajnos még mindig keressük a harmadik felünket.
Legyél férfias, megbízható és enyhén bi.

Szia !
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!