Sziasztok ! Mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Nyíregyháza -Debrecen környékén Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek
Sziasztok!
Esetleg lenne itt egy belevaló szeximàdó pàr aki otthoni
hàrmashoz pasit keres coronitàs zenei stílussal....
Esetleg lenne itt egy belevaló szeximàdó pàr aki otthoni
hàrmashoz pasit keres coronitàs zenei stílussal....
sziasztok! ma estére, hölgy,esetleg házaspár nyiregy-újfehértó és környékéről??
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznek Budapesten!
Sziasztok.
Hétvégén pihenő, vagy napközben szabadidővel és hellyel rendelkező, ápolt, hetero kalandot kereső párral ismerkednék, diszkréten.
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Hétvégén pihenő, vagy napközben szabadidővel és hellyel rendelkező, ápolt, hetero kalandot kereső párral ismerkednék, diszkréten.
Ápolt, 177/75, rendezett életű, igényes pasi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Mikor lehetne aktuális , holnap is jó lehet légyszi levélben irjatok mikor lenne jó Nektek
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Szabad hétvégéjén párokhoz beszallnek,írj privin ha aktualis
Szabad hétvégéjén párokhoz beszallnek,írj privin ha aktualis
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Máskor nem lenne jó ?
(Ez egy válasz Amaina üzenetére (2024. 09. 13. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 13. péntek 09:04

Holnapra estére (09.14) keresünk egy 28-40 év közötti pasit, aki harmadikként csatlakozna hozzánk.
45éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna.
Holnapra estére (09.14) keresünk egy 28-40 év közötti pasit, aki harmadikként csatlakozna hozzánk.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok. Hosszú távra párhoz csatalakoznèk.
Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok Baranya megyében párokat keresek akik pasit keresnek harmadiknak ,ápoltság, diszkréció adott!!
Ezen a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!
Kérlek tekintsd meg az adatlapom és ha szimpi esetleg folytassuk privibe! De elvileg ment üzenet telefonszàmmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 20:54
Kérlek tekintsd meg az adatlapom és ha szimpi esetleg folytassuk privibe! De elvileg ment üzenet telefonszàmmal! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695703)

Péntek estére keresünk jó adottságokkal rendelkező srácot harmadiknak aki el is jön.