Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Ma este pár akihez csatlakozhatok?
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Sziasztok!
Párral taliznék ma este, helyem van.
Párral taliznék ma este, helyem van.
sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Balaton déli partján ismerkednék!
hetero alapon!!!

Gyöngyösön ma pasi, aki párt fogadna ?
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek ma este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
sziasztok,
40 es ffi kent keresem kalandom a mai napra siofoki viszonylatban es kornyeken kedves Parok trs.ban.
Legyunk nyitottak, kalandozzunk jeligere.
40 es ffi kent keresem kalandom a mai napra siofoki viszonylatban es kornyeken kedves Parok trs.ban.
Legyunk nyitottak, kalandozzunk jeligere.

Sziasztok! Gyöngyös és környékén feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja előtt ma este..
Sziasztok. Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,normális és igényes vagyok..
Sziasztok. Ma szívesen csatalakoznèk Párhoz.
Ki engednè meg hogy sex kozben nézzem?
Baratnodre vagy feleségedre kiverném
Miskolc
Baratnodre vagy feleségedre kiverném
Miskolc
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Pár keres hétvégi kikapcsolódáshoz pasit. Csak borsodi pasit keresünk! Fotó előnyt jelent. Sok sikert mindenkinek.
Zuglóban van pàr aki harmadik ffi T keres esetleg hétvégén nagyon ràérek . autó van, szerszám is jó