Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Keresem azt a belevaló Nőt Szombathely és környékén aki felcsatolható dildóval megdugna!A Strap-on szex örömeit szeretném megtapasztalni.Soha nem volt még részem benne amikor egy Nő dug meg.Amennyiben bevállalnál helyem van a találkához.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
Sziasztok.. ma Dunaújváros környékéről leányzók? Tali? Ház, autó adott....
Sziasztok! Igényes, nyitott, hellyel rendelkező srácként keresem ma esti partnereim párok személyében Budapesten. Van már tapasztalatom beszállóként. Írjatok nyugodtan, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Komoly érdeklődők írjanak nekünk . Borsod megye . Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, párokhoz csatlakoznék. Bp.
Bi párokhoz csatlakoznék,akár rendszeresen!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok holnap Budapesten leszünk és a feleségem örömére keresünk harmadiknak nagy intimmel pasit ! Helyed legyen.
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok!
Párt,hölgyet keresnék ma napközben!
Dél-Pest megye!
Párt,hölgyet keresnék ma napközben!
Dél-Pest megye!

Csatlakozom veled
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem írok regényt, az sajnos úgyis felesleges így csak kijelentem. Korosztálytól függetlenül nőkkel ismerkednék, beszélgetnék és szívesen találkoznék.

Helló! Fiatal,csinos,dekoratív barátnőm örömére keresünk HETERÓ párokat,vagy minimum 17cm átlag feletti kitartó pasit! A részleteket privátban! UI: Csak helyesen írni tudó,kommunikáló embereket keresünk! Kamu,hazug,ígérgetős,faszverős stb emberek KOCC! Úgyis kiderül hamar!! Levélben keress!
Sziasztok szerdán Szolnokon leszek hölgyel vagy párral találkoznék egy két kellemes órára
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Többes terén tapasztalattal rendelkező, magára és környezetére igényes srácként párokat keresek ma estére. Budapesten hellyel rendelkezem, de utazni is tudok természetesen. Írjatok nyugodtan privát üzenetet, és ismerjük meg egymást!
Jelentkezem t
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 09:36
Törölt felhasználó (4695703)

Sziasztok! Holnapi napra/délután,este/ keresünk potens férfit a hölgy örömére. Barátok jelentkezését is várjuk.