Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Gg szex 74 kamu vigyázzatok vele!!
További sikeres keresgelest mindenkinek!
További sikeres keresgelest mindenkinek!
Sziasztok
Sziasztok! Igényes, intelligens párt keresek.
Sziasztok,mai napon hölgy vagy pár spontán tali ? Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intemmel. Helyem Nyíregyházán van,de utazni is tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Keresem azt a belevaló Nőt Szombathely és környékén aki felcsatolható dildóval megdugna!A Strap-on szex örömeit szeretném megtapasztalni.Soha nem volt még részem benne amikor egy Nő dug meg.Amennyiben bevállalnál helyem van a találkához.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
Sziasztok.. ma Dunaújváros környékéről leányzók? Tali? Ház, autó adott....
Sziasztok! Igényes, nyitott, hellyel rendelkező srácként keresem ma esti partnereim párok személyében Budapesten. Van már tapasztalatom beszállóként. Írjatok nyugodtan, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Komoly érdeklődők írjanak nekünk . Borsod megye . Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, párokhoz csatlakoznék. Bp.
Bi párokhoz csatlakoznék,akár rendszeresen!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok holnap Budapesten leszünk és a feleségem örömére keresünk harmadiknak nagy intimmel pasit ! Helyed legyen.
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok!
Párt,hölgyet keresnék ma napközben!
Dél-Pest megye!
Párt,hölgyet keresnék ma napközben!
Dél-Pest megye!