Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Párhoz csatlakoznék napközben! inden jóban benne vagyok!
Sziasztok!
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Sziasztok! A mai napon délután/este találkoznék egy párral! Győr és ~80-100 km-es körzetében keresgélek! Ha van kedvetek egy normális partnerrel megismerkedni akkor írjatok!
Sziasztok! Lányt-Párt keresnék (45é pasi) adatlap kitöltve! Tolna-Fejér megye és környéke! Utazni tudok!!!
Sziasztok!
Budapest és környékén párokat kukkolnék szex közben vagy szimpátia esetén be is szállnék!
13. kerületben lakom, utazni tudok.
Viber és Whatsapp van! Írjatok bátran!
Budapest és környékén párokat kukkolnék szex közben vagy szimpátia esetén be is szállnék!
13. kerületben lakom, utazni tudok.
Viber és Whatsapp van! Írjatok bátran!
Spermás,teleélvezett hölgyeket nyalnék!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.

Délelőtti szabadidővel keresek nőt, párt, társaságot Győrben és a környéken! Legyetek nyitottak, gátlástalanok, szenvedélyesek!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok, olyan párt keresek, akik szeretik a punciba élvezést és szeretnének bevenni egy 30as pasit, akár házibarátnak is. Csak pest vagy pest megye.
Sziasztok
Kényeztetni szerető igényes férfiként szívesen kalandoznék ma este párral vagy hölgyel.
Privátba írj.
Kényeztetni szerető igényes férfiként szívesen kalandoznék ma este párral vagy hölgyel.
Privátba írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok
30 éves sportos srácok vagyunk
haveromnak 17cm
nekem 22 cm és jó vastag..
hetero alapon keresünk párokat vagy nőket
privibe üzit várjuk =)
30 éves sportos srácok vagyunk
haveromnak 17cm
nekem 22 cm és jó vastag..
hetero alapon keresünk párokat vagy nőket
privibe üzit várjuk =)
Sziasztok! Fiatal, igényes, értelmiségi srácként szívesen csatlakoznék párhoz a mai nap. Budapesten helyem van.
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni!Akar csak kukkolás is érdekelne! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni!Akar csak kukkolás is érdekelne! Privát üzeneteket várok!
Zoli
43 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak