Sziasztok! Nyiregy környéki Pár esetleg a hölgy örömére ? Írjatok helyem is lenne
Hétvégére keresnék hetero párt, hely biztosított (Pest megye déli agglomeráció).
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. Akár ma is.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! A mai este folyamán szívesen találkoznék egy párral Győr és 80-100 km-es körzetében. Igényes és fiatal pasi vagyok. Rendelkezem többes tapasztalattal! Olyan legyenek szívesek írni akik valóban találkozni szeretnének! Mindenkinek további szép napot!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én), megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szereted szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!
Sziasztok,
Teszünk ismét egy próbát hátha:
40-es feltűnően csinos, szilikon cicis, finom MILF-hez keresünk hetero alapon az alábbi paraméterekkel:
-30-45 éves
-16-19 intim
-borotvált intim, nem túlzottan szőrös felsőtest
-normál vagy sportos alkat
-Szolnok és 40 km környéke
Hely megoldható, de ha fogadni tudsz még jobb!
Képein, videónk az oldalon! PM!
Üdv, I&K
Teszünk ismét egy próbát hátha:
40-es feltűnően csinos, szilikon cicis, finom MILF-hez keresünk hetero alapon az alábbi paraméterekkel:
-30-45 éves
-16-19 intim
-borotvált intim, nem túlzottan szőrös felsőtest
-normál vagy sportos alkat
-Szolnok és 40 km környéke
Hely megoldható, de ha fogadni tudsz még jobb!

Képein, videónk az oldalon! PM!
Üdv, I&K
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Sziasztok! Ma reggel 8.30-ig szívesen fogadok hölgyet, párt csendes lakásomon Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Masszőrt fogadnánk ma este lakásunkon ! Csak privát üzenetet várunk !
Szia,sziasztok!Tamás vagyok Hölgyekkel,párokkal hetero alapon szívesen ismerkednèk Pápán ès környékén!43éves normál testalkatú egyedül álló fèrfkènt találkoznèk szimpatikus emberekkel!