Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Szép weelnes környezetbe várom párok jelentkezését cuckold ill 3 mas szórakozásra kikapcsolódásra. Akár maradhattok pár napot is smile gyönyörű szép saját weelnes szomszéd mentes vendégházamba a csend paradicsom. Teljesen zavartalan környezetbe szaunával hatalmas jakkuziba lazuljunk ismerkedjünk izgalmasan. smile levélbe várom a jelentkezést akit érdekel
Sziasztok
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Keresünk pasit akár mára vagy holnapra aki velem (csaj) szexelne . És a párom kukkolna hely van olyan írjon aki utazik. Szolnok megye Jászság.
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszélés után várlak titeket! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok .
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Full heteron keresek. Előny Pesten megye
ziasztok! 10.21-én az estét Szigetvár (vagy környékén) töltöm, helyem lesz. Szívesen tölteném jó társaságban. Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy Biszex alapon, hölgy, esetleg férfi vagy férfi pár (itt azért már válogatósabb vagyok smile ). Én 32 éves jó megjelenésű, ápolt, intelligens, közvetlen, jó kedélyű férfi vagyok. Sok mindent ki lehet velem próbálni, tabu kevés van egészséges keretek között. Minden csak megbeszélés kérdése, lényeg a kommunikáció és hogy mindneki jól érezze magát
Sziasztok!! Melytorkozni tudo, nagymeretet es sok spermat kedvelo holgyet, illetve ilyen holgytaggal rendelkezo part keresek 28 eves, nagy intimmel rendelkezo fiatal dominans pasikent leginkabb Dunantulon de utazni is tudok. Jelentkezeseket privat uzenetben varom koszonom.

Sziasztok !
Csütörtökön délelőtt hölgyet vagy párt keresek.
Normális diszkét hetero pasi vagyok.
Csütörtökön délelőtt hölgyet vagy párt keresek.
Normális diszkét hetero pasi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Pár keres csak lányt/nőt!
Eger és vonzás körzetében!
35 éves ffi, sprtos testalkat és 45 éves nő, vékony testalkat.
Elsősorban a hölgyek örömére!
Találkozás, ismerkedés, akció a sorrend.
Eger és vonzás körzetében!
35 éves ffi, sprtos testalkat és 45 éves nő, vékony testalkat.
Elsősorban a hölgyek örömére!
Találkozás, ismerkedés, akció a sorrend.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok! Ápolt, normális, kedves, 30-as srácként keresek olyan párt péntek estére, akik szeretik, ha nézik őket és/vagy szeretnének egy igényes pasit bevenni hetero alapon, vagy a páros hölgy tagjának szeretnének egy profi masszázst lazító, érzéki kivitelben. Akár közös wellness, szaunázás is érdekelne. Pest megye, utazni tudok! 20-50ig keresek, de az igényesség és értelmes kommunikáció a fő szempont!!! Privátban írjatok kérlek!
Ma este csatlakoznek párhoz hármas örömökre. ,Bp
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
Kizárólag heteró alapon
Sziasztok! Valaki most reggel Gödöllőn? Párok, hölgyek? Helyem van! Várom leveled!
sziasztok olyan párral ismerkednek akik szeretik az elojatekként az erotikus masszirozast ! Hely kellene utazni tudnek!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.