Hali.Hosszú távra keresek Hölgyet vagy Párrt!!
Kecskeméten párhoz csatlakoznék ahol a hölgy melleit gyúrhatnám amíg ti szexeltek.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Ma napközben keresek igényes, diszkrét lányt, hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én ápolt, sportos,intelligens, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! TISZA-TÓ ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Szia írj rám
(Ez egy válasz Alexandr0655 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. BP szívesen csatlakoznak egy párhoz
Feleség többes örömére keresünk férfit.
Sziasztok.
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Szimpátia alapon ismerkednénk pasival az adatlapunk szerint
Sziasztok.
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 05:31

Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére csak fényképes leveleket várunk elérhetőséggel csak olxan irjon aki komolyan is gondolja
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok.De sajnálom hogy nem Pécs környéken lakók
nagyon csinos a pár hölgy tagja! Sok sikert kívánok remélem megtaláljatok a megfelelő partnert!
(Ez egy válasz Rovinj2024 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 19:55

Sziasztok!
Pécs környékén fogadnánk egy csinos hölgyet, vagy egy izmos pasit.
Sziasztok!
Sziasztok!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Kukkolás is érdekel! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Zoli
Valakik? 2-3-4 fő?
Sziasztok párok.
28 éves úrként ismerkednék párral vagy kisebb létszámú bulit is szóba jöhet..
Budapest , Pest megye.
Privátban szívesen adok telefonszámot
28 éves úrként ismerkednék párral vagy kisebb létszámú bulit is szóba jöhet..
Budapest , Pest megye.
Privátban szívesen adok telefonszámot
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul